Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Untitled
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

                          Αρ. Πρωτ. 344

                                        Αθήνα 26-11-2015

      Προς

                           Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σύμφωνα με την απόφαση της Εκλογοαπολογιστικής μας Συνέλευσης οι εκλογικές μας διαδικασίες, που περιλαμβάνουν την εκλογή νέων οργάνων  Διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο, Τοπικές Διοικούσες Επιτροπές και αντίστοιχες  Ελεγκτικές Επιτροπές), καθώς και Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, από τις 9.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ως εξής:

  • Στην Αθήνα, στο κτίριο της έδρας του Συλλόγου μας (Ισόγεια αίθουσα) επί της οδού Συγγρού 80 (στάση ΜΕΤΡΟ Συγγρού- ΦΙΞ) θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι, που εργάζονται στις υπηρεσίες των τεσσάρων τομέων των (4) Περιφερειακών Ενοτήτων της Αθήνας.
  • Στον Πειραιά, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου του κτιρίου επί της Ακτής Ποσειδώνος 14-16 (6ος όροφος) θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι, που εργάζονται στις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων του Πειραιά και των Νήσων.
  • Στην Παλλήνη στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου του κτιρίου (ΛΙΡΑ) στο 17χιλ. της Λεωφόρου Μαραθώνος (2ος όροφος) θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι, που εργάζονται στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.
  • Στην Ελευσίνα στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου του κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 78 (1ος όροφος) θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι, που εργάζονται στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη τα οποία έχουν εγγραφεί στο σωματείο μέχρι τον χρόνο πραγματοποίησης της τελευταίας απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, δηλ. έως τις 24 Νοέμβρη 2015 και τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Σημειώνουμε ότι η οικονομική τακτοποίηση των εγγεγραμμένων συναδέλφων, που δεν έχουν μηνιαία παρακράτηση της συνδρομής τους από την μισθοδοσία μπορεί να γίνει μέχρι και πριν την εκλογική διαδικασία. Οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου για να έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν, πρέπει επίσης να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα και το Βιβλιάριο Νοσηλείας τους (για να σφραγίζεται και υπογράφεται από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, προς αποφυγή διπλοψηφιών σε δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο).

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες, σύμφωνα με το άρθρο 21 του Καταστατικού του Συλλόγου μας, που έχει τίτλο «Αρχαιρεσίες», μεταξύ άλλων προβλέπονται τα εξής:

«Οι υποψηφιότητες με πλήρες ψηφοδέλτιο και οι ανεξάρτητες ατομικές υποψηφιότητες υποβάλλονται γραπτά στην κεντρική Ε.Ε. μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την επόμενη ημέρα που έγινε η εκλογή της.

Οι συνδυασμοί, οι υποψήφιοι που αναφέρονται σε αυτούς και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι, ανακηρύσσονται από την κεντρική Ε.Ε. μέσα σε δύο (2) ημέρες από την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, που αναφέρεται στις προηγούμενες παραγράφους του άρθρου αυτού.  Η ανακήρυξη αυτή γνωστοποιείται με ανακοίνωση της κεντρικής Ε.Ε., που τοιχοκολλάται στα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου και στα γραφεία των Παραρτημάτων.»

Επίσης: «Οι υποψήφιοι για την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή και για την Τοπική  Ελεγκτική Επιτροπή του Παραρτήματος, έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ταυτόχρονα υποψηφιότητα αντίστοιχα και για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου και αντιστρόφως και να είναι υποψήφιοι και για το δευτεροβάθμιο όργανο.

 Ανεξάρτητες – ατομικές υποψηφιότητες επιτρέπονται. Στα ψηφοδέλτια καταχωρούνται οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά. Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο & την Ελεγκτική Επιτροπή συγκροτούν ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, από τους υποψηφίους για την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή & την Τοπική Ελεγκτική Επιτροπή. Για τους αντιπροσώπους στο δευτεροβάθμιο όργανο υπάρχει επίσης  ξεχωριστό ψηφοδέλτιο.»

Σύμφωνα με τα παραπάνω, σας γνωρίζουμε ότι οι υποψηφιότητες με πλήρες ψηφοδέλτιο καθώς και οι ατομικές υποψηφιότητες θα υποβάλλονται γραπτά στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή έως και την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη 2015 και ώρα από τις 14.00 έως τις 18.00, στα γραφεία του Συλλόγου (Συγγρού 80, 7ος όροφος).

Στη συνέχεια έως και την Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 2015 η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα προχωρήσει στην ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων, την οποία και θα σας γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή της, που θα τοιχοκολλήσει στα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου και στα γραφεία των Παραρτημάτων.

 

Τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, τα οποία εκλέχτηκαν κατά την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 24-11-2015 είναι τα εξής :

Γερακίνη Βίκη

Δέδες Τάσος

Καραγιαννακίδου Αναστασία

Μπουλταδάκη Έφη

Ποσοτίδη Ελένη

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *