Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
Untitled
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αθήνα  20-11-2015

Αριθμός πρωτ: 242

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στις 18 Νοεμβρίου μετά το τέλος της συνεδρίασης του συναντήθηκε εκτάκτως με την Περιφερειάρχη Αττικής, με σκοπό να δηλώσει την αδιαπραγμάτευτη θέση του σχετικά με την συνέχιση της μισθοδοσίας των υπαλλήλων  της Περιφέρειας Αττικής από τον κρατικό προϋπολογισμό (Ενιαία Αρχή Πληρωμών) και όχι από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής. Το Δ.Σ του Συλλόγου συμφώνησε ομόφωνα με την απόφαση της Ομοσπονδίας που καλεί τις Περιφέρειες της χώρας να καταργήσουν στην πράξη τις διατάξεις του Καλλικράτη και να απαιτήσουν από την Κυβέρνηση, όπως οφείλει, να συνεχιστεί η καταβολή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Στην συνεδρίαση του στις 19 Νοεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής αποφάσισε ομόφωνα, να μην εγγράψει στον προϋπολογισμό της,  την μισθοδοσία των υπαλλήλων της και κάλεσε τα  αρμόδια υπουργεία να συνεχίσουν την απρόσκοπτη μισθοδοσία από τον κρατικό προϋπολογισμό, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα του Συλλόγου μας αλλά και της Ομοσπονδίας των εργαζομένων της χώρας.

Συναδέλφισσες,- Συνάδελφοι,

Από την αρχή του χρόνου θέσαμε το καίριο θέμα της απρόσκοπτης μισθοδοσίας  των υπαλλήλων μας στην Περιφερειακή Αρχή με υπομνήματα, συναντήσεις,  διεκδίκηση και δράσεις αλλά και με την τελευταία στάση εργασίας στις 21 Οκτωβρίου που ξαναθέσαμε επιτακτικά το θέμα της μισθοδοσίας μας σε όλη τη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Συμπράττοντας με τους εργαζόμενους από όλες της  Περιφέρειες της χώρας στηρίζουμε την ξεκάθαρη θέση και στάση  της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών (ΟΣΥΑΠΕ) με την οποία καλούμαστε να αγωνιστούμε από κοινού, διεκδικώντας δυναμικά άμεση λύση από την Κυβέρνηση στο θέμα της καταβολής της μισθοδοσίας των εργαζομένων στις Περιφέρειες από τον κρατικό προϋπολογισμό  και όχι από τον προϋπολογισμό των Περιφερειών.

 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

 

 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Βάση του Καταστατικού

  1. Οι εγγραφές στο Σύλλογο θα γίνονται μέχρι την ημέρα της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στις 24-11-2015, προκειμένου οι συνάδελφοι να έχουν δικαίωμα ψήφου.
  2. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εισφορές προς το Σύλλογο, σύμφωνα με την Απόφαση 105/04-7-2014 σε εφαρμογή της από 11-6-2014 Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. ΑΠΟΦΑΣΗ 105_2014.pdf

     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

              Ο πρόεδρος                                                  Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                  ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

242 ΑΝΑΚ.ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ 105_2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *