Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
Untitled
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 06-08-2015
Αριθμός πρωτ: 218

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την 29/07/2015, συζητήθηκε η από 16/07/2015 αίτηση – αναφορά του συναδέλφου Κυριάκου Κοντούδη, για την συνεχιζόμενη απρεπή συμπεριφορά και τις απειλές που δέχεται στη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Πειραιά, κατά την άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων, από την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο.
Το Δ.Σ. μετά από τις τοποθετήσεις των μελών του, αποφάσισε ομόφωνα:
α) Καταδικάζει την οποιαδήποτε παρέμβαση και αυταρχική συμπεριφορά των Αιρετών Εκπροσώπων της Διοίκησης προκειμένου να ¨επιβληθούν¨ στους εργαζόμενους της Περιφέρειας.
β) Ζητά άμεσα συνάντηση με την Περιφερειάρχη κ. Δούρου, προκειμένου να ενημερωθεί επίσημα για την θέση της στο ζήτημα αυτό, το οποίο αν και το γνωρίζει, δεν έχει κάνει καμία ενέργεια μέχρι σήμερα για να σταματήσει το φαινόμενο αυτό.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής, απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι απειλές εκφοβισμού των πειθαρχικών διώξεων και Ε.Δ.Ε. από Αιρετούς, αλλά και από υπηρεσιακούς παράγοντες. Δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κάθε περίπτωση να συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

   Ο πρόεδρος                           Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ          ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

218 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *