Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
Untitled
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 04-05-2015

Αριθμός πρωτ: 200

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 06 ΜΑΪΟΥ 2015 από 8:30 έως 14:30 στο Αμφιθέατρο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ πραγματοποιείται η τακτική Γ. Σ. συνέλευση του Συλλόγου μας.

Οι δύο προηγούμενες στις 22/4/25 και στις 29/4/15, αναβλήθηκαν γιατί δεν συμμετείχε το 1/3 & 1/4 αντίστοιχα των ταμειακώς εντάξει μελών, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

Το ΔΣ του συλλόγου μας, στη συνεδρίασή του 30/4/15 αποφάσισε, πέρα από την πρόσκληση που θα απευθύνει για την μαζική συμμετοχή στη Γ.Σ., να πάρει μια σειρά από πρωτοβουλίες για το σκοπό αυτό, όπως περιοδείες στους χώρους δουλειάς, συνελεύσεις στα τοπικά παραρτήματα και να συζητήσει με τους εργαζόμενους για την ανάγκη συμμετοχής στη Γ.Σ. που είναι συγχρόνως και υποχρέωση, σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι βιώνουν σκληρά την κρίση με απώλειες στο εισόδημά τους, στη σύνταξη τους, με υποβάθμιση στην υγεία, στην παιδεία, στα δημοκρατικά και συνδικαλιστικά τους δικαιώματα.

Υπενθυμίζουμε στη Διοίκηση ότι έχει υποχρέωση να διευκολύνει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στη Γ.Σ. και όχι να τους εμποδίζει όπως μας καταγγέλλουν συνάδελφοι, ότι γίνεται σε πολλές διευθύνσεις, κάνοντας σαφές, ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιες παρεμβάσεις.

Παράλληλα υπενθυμίζουμε στη Διοίκηση ότι έχει και την ευθύνη, να ενημερώσει το κοινό για τη Γ.Σ. των εργαζομένων, για να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία του.

Το Δ.Σ. με νέα απόφαση του εμμένει, σε ότι αφορά τον επανέλεγχο των πτυχίων και καλεί τους εργαζόμενους να μην προβούν σε καμία ενέργεια μέχρι την επανεξέταση του θέματος από τη Διοίκηση.

            Ο πρόεδρος                                        Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                       ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

200 Γ Σ. ΣΥΠΑ ΓΙΑ 06-05-2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *