Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Untitled
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αθήνα 06-04-2015

 Αριθμός Πρωτ: 188

ΠΡΟΣ

1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

3. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

4. ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

5. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ του ΣΥΠΑ κατά την συνεδρίασή του την 6η Απριλίου 2015, αποφάσισε ομόφωνα να διαμαρτυρηθεί έντονα για την ωμή παρέμβαση της Περιφερειακής Αρχής στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα, θεωρούμε απαράδεκτο το σχετικό έγγραφο που μας κοινοποιήθηκε, στο οποίο, χαρακτηρίζεται ως «απαράδεκτο, αντιδεοντολογικό και υπονομευτικό» για το συνδικαλιστικό κίνημα, το αίτημα μεμονωμένων συνδικαλιστικών παρατάξεων του Συλλόγου για συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής.

Αναγνωρίζουμε στον καθένα το δικαίωμα να επιλέγει τους συνομιλητές του. Αυτό που δεν κατανοούμε είναι η επικίνδυνη αντίληψη που λέει ότι, δικαίωμα στο λόγο  έχουν μόνο οι «πιστοποιημένοι φορείς – θεσμοί» της αρεσκείας της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.

Το ΔΣ του ΣΥΠΑ θεωρεί ότι, οι εργαζόμενοι, οι πολιτικές – συνδικαλιστικές  παρατάξεις και κάθε άλλη μορφή συλλογικότητας, είναι φορείς  σκέψης και δημοκρατίας. Συνιστούν ζωτικά στοιχεία του Συλλόγου μας ο οποίος ούτε κηδεμονεύει ούτε φιμώνει τα μέλη του. Υπερασπίζεται το αναφαίρετο δικαίωμά τους να επιλέγουν τον τρόπο δράσης και αγώνα.

 

  Ο πρόεδρος                                            Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

 188 d ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *