Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
Untitled
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Αθήνα 20/03/2015
Αριθμός πρωτ.: 180

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ του ΣΥΠΑ συνεδρίασε στις 18/03/2015, συζήτησε τα παρακάτω θέματα και έλαβε αποφάσεις:

1. Εκτίμηση της συνάντησης του ΔΣ με την Περιφερειάρχη Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11/03/2015 και αφορούσε φλέγοντα θέματα των συνθηκών εργασίας στην Περιφέρεια, για τα οποία δεν υπήρξε δυστυχώς δέσμευση εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση)

2. Θα πραγματοποιηθεί η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου άμεσα, κατά το δυνατό πριν το Πάσχα. Το ΔΣ δεσμεύεται για την καλή προετοιμασία και ενημέρωση όλων των συναδέλφων

3. Κάλεσμα των συναδέλφων που ενδιαφέρονται για την δημιουργία ομάδας πολιτισμού των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής

4. Το αίτημα πολλών συναδέλφων για την συμμετοχή των παιδιών σε Κατασκηνώσεις. Το θέμα αυτό τέθηκε και στην συνάντηση με την Περιφερειάρχη. Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα ότι θα επιμείνει κατ’ αρχήν, στην κατεύθυνση της συμμετοχής των παιδιών σε δημόσιες κατασκηνώσεις. Με την εξάντληση της δυνατότητας αυτής, να επιλεγούν ιδιωτικές κατασκηνώσεις με την κάλυψη των εξόδων από την Περιφερειακή Αρχή.

5. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η μετεγκατάσταση των Γραφείων του ΣΥΠΑ στον 7ο όροφο του κτιρίου της οδού Συγγρού 80-88 Αθήνα, σύμφωνα με την δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                     Η Αναπληρώτρια Γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                    ΕΛΛΗ ΒΙΔΑΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_ΔΣ_ΣΥΠΑ_ΓΙΑ_ΤΗΝ__ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ_18ης_Μαρτίου_2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *