Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
Untitled
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 16-10-2014
Αριθμός πρωτ: 122

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

         Στις 14-10-2014 το ΔΣ του ΣΥΠΑ πραγματοποίησε συνάντηση με τις συναδέλφους εργαζόμενες στην καθαριότητα, στην Περιφέρεια Αττικής.
Στην συνάντηση αυτή, αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως; θέματα υγιεινής, ασφάλειας, υπερεντατικοποίηση στην εργασία τους και ενίοτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά από υπηρεσιακούς παράγοντες.
Το Δ.Σ. θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά ενιαία με το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης καθαριότητας των κτιρίων και της επισφάλειας που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της καθαριότητας από την πρόσληψη ιδιωτικών συνεργείων και την επιδίωξη της κυβέρνησης να δώσει την αρμοδιότητα στον ιδιωτικό τομέα. Το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ παρουσία των καθαριστριών, θα καταρτιστεί υπόμνημα το οποίο θα τεθεί στην περιφερειακή αρχή.

        Επίσης κατατέθηκε επιστολή που θα αναρτηθεί στο blog προς την περιφερειάρχη που θα κοινοποιηθεί και στις παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στον 6o όροφο της Συγγρού 80-88.

                   Ο πρόεδρος                               Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                      ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *