Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
23/9: ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Untitled
23/9: ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Αθήνα 22-09-2014
Αριθμός πρωτ.: 105

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, υλοποιώντας τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων της προηγούμενης περιόδου και συνεχίζοντας να υπηρετεί το πλαίσιο αγώνων όλων των δημοσίων υπαλλήλων της χώρας ενάντια στο ν. 4250/2014 περί «αξιολόγησης», συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ αύριο, 23-09-2014.

Η απεργία προκηρύχθηκε μετά την έκδοση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία, στο πλαίσιο του κυβερνητικού αυταρχισμού και της προσπάθειας ποινικοποίησης των κοινωνικών αγώνων, έκρινε την απεργία – αποχή της ΑΔΕΔΥ από κάθε στάδιο εφαρμογής της κατάπτυστης διαδικασίας «αξιολόγησης», ως παράνομη και καταχρηστική.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους – εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής:

• Να συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 23-09-2014
• Να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στο κτίριο του Αρείου Πάγου (Λ. Αλεξάνδρας 121) & ώρα 9:30 την ώρα που θα εκδικάζεται η προσφυγή του Δημοσίου κατά της απόφασης που δικαιώνει τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, ενώνοντας την φωνή του Συλλόγου μας με όλους τους εργαζόμενου στο Δημόσιο και δηλώνοντας ταυτόχρονα με την μαζική παρουσία όλων ότι η απαγόρευση της απεργίας δεν θα υλοποιηθεί
• Να δώσουν δυναμικό παρόν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, την ίδια μέρα το απόγευμα στις 3.00μμ στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών, στάση Εθνική Άμυνα, όπου θα συζητηθεί το θέμα της αξιολόγησης.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Ν. 4250/2014.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                          Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ            ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΑΠΕΡΓΙΑ_140922

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *