Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 8-9-2014

Αθήνα 08-09-2014 Αριθμός πρωτ.: 98.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

Το Δ. Σ. του συλλόγου στην συνεδρίαση του την Δευτέρα στις 08-09-2014 για εκτίμηση της κατάστασης και νέο προγραμματισμό αποφάσισε.

1. Να ενημερώσει με ανακοίνωση του για την συνέχιση του αγώνα ενάντια στις αξιολογήσεις, και να γίνουν περιοδείες στις υπηρεσίες.
2. Να ζητήσει νέα τοποθέτηση της νέας περιφερειακής αρχής για τις αξιολογήσεις και να συζητηθεί το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο παίρνοντας απόφαση που να εντέλει να μην προβεί κανένας στην διαδικασία αυτή.
3. να γίνει έκτακτη Γ. Σ. για να καθορίσει το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα..
4. να επαναληφθούν οι συναντήσεις με τους προϊσταμένους Διευθύνσεων και τμημάτων.
5. να συναντηθεί με την Περιφερειάρχη κ. Δούρου ύστερα και από την δική της πρόσκληση για την Τρίτη 09-09-14 στις 10,00 και να ακολουθήσουν συναντήσεις με όλες τις παρατάξεις που μετέχουν στο νέο περιφερειακό συμβούλιο πλην της Χρυσής Αυγής.
6. να ζητήσει στοιχεία από την διοίκηση για την ενδοδιοικητική κινητικότητα , την διαδικασία ελέγχουν για πλαστά δικαιολογητικά και για τον αριθμό καταθέσεων αξιολογήσεων.
7. η αιμοδοσία για το δεύτερο εξάμηνο του 2014 να γίνει στις 30-09-14 και ώρα 9,30-1300 στο κτίριο της διεύθυνσης μεταφορών του κεντρικού τομέα στον Χολαργό.

Δεν συζητήθηκε λόγω χρόνου η πρόταση του ΠΑΜΕ για παρέμβαση στην περιφέρεια για να μην παράσχει καμία διευκόλυνση στην Χρυσή Αυγή. Επιβεβαιώθηκε ομόφωνα ότι ισχύουν όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί μέχρι σήμερα από το Δ. Σ. και τέθηκαν στην αντιπερειφεριάρχη.

Για όλα τα ζητήματα θα βγουν πληρέστερες ανακοινώσεις και θα δοθούν διευκρινήσεις στις περιοδείες που θα ξεκινήσουν άμεσα εντός της εβδομάδος καθώς και για την ενημέρωση από την συνάντηση με την κ. περιφερειάρχη.

Κρίνεται σκόπιμο να τονίσουμε μέχρι τότε, ότι με τις αξιολογήσεις δεν έχει αλλάξει τίποτα στην στάση μας απέναντι και στον τροποποιημένο Νόμο, που δεν αλλάζει στην ουσία του και στην αντισυνταγματικότητα του αλλά αλλάζει μόνο τις ημερομηνίες και παρακάμπτει την αυτοαξιολόγηση μεταθέτοντας ευθύνες στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια. Θα εξετάσουμε την παρέμβαση μας στις νέες συνθήκες. Ενημερώνουμε ότι προχωρήσαμε όπως είχαμε αποφασίσει σε δικαστική προσφυγή κατά των αποφάσεων των Γενικών Διευθυντών.

Ο πρόεδρος                                          Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ__Δ.Σ._ΣΥΠΑ_08-09-14

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *