Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ
Untitled
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Αρ. 105
Αθήνα, 4/7/2014

ΠΡΟΣ:
1)Γραφείο Περιφερειάρχη
2)Γραφεία Αντιπεριφερειαρχών
3)Προϊσταμένους Γ. Δ/νσεων, Δ/νσεων, Αυτοτελών Τμημάτων και Γραφείων της Περιφέρειας Αττικής
(με την παράκληση να ενημερωθούν όλοι οι υπάλληλοι της αρμοδιότητάς σας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1)Τμήμα Μισθοδοσίας

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

Σε εφαρμογή της από 11-6-2014 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΠΑ, σύμφωνα με την οποία «θα γίνεται παρακράτηση της μηνιαίας συνδρομής, ύψους 2.5 ευρώ, απευθείας από τη μισθοδοσία», το ΔΣ αποφάσισε πως όσα μέλη του συλλόγου δεν επιθυμούν την παρακράτηση, πρέπει να στείλουν υπεύθυνη δήλωση στον σύλλογο στο mail syllogos.patt@gmail.com ή με fax στο 213 2100348 έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014. Η παρακράτηση από την μισθοδοσία θα ισχύσει από τον μήνα Σεπτέμβριο 2014.

Όσον αφορά τις οφειλές των μελών από προηγούμενους μήνες, το ΔΣ αποφάσισε να ορίσει άπαξ εξόφληση για όλα τα μέλη, την καταβολή του ποσού των 20€. Η απόφαση αφορά αποκλειστικά και μόνο τις εισφορές που οφείλονται για το έτος 2013 έως Αύγουστο 2014 και η καταβολή μπορεί να γίνει τμηματικά ή συνολικά με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΣΥΠΑ στην Alpha Bank AE με αριθμό ΙΒΑΝ GR33 0140 2320 2320 0200 10000 089 ή σε επόμενη Γενική Συνέλευση. Όσα μέλη κατέβαλαν το ποσό των 20€ στην Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουνίου 2014, θεωρούνται ταμειακώς εντάξει και δεν απαιτούνται επιπλέον ενέργειες.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους πως η μηνιαία εισφορά των 2,5€ κατανέμεται ως εξής: 0,95€ αφορούν στην συμμετοχή μας στο δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο (0,70€ προς την ΟΣΥΑΠΕ, 0,25€ προς την ΑΔΕΔΥ), 0,50€ κατανέμονται στα τοπικά παραρτήματα για λειτουργικές και λοιπές ανάγκες και 1,05€ παραμένει στο ταμείο του ΣΥΠΑ. Οι εισφορές που συγκεντρώθηκαν στην Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουνίου, παρ’ όλες τις οφειλές μας προς την ΟΣΥΑΠΕ και την ΑΔΕΔΥ, θα διατεθούν σε τυχόν νομικές δράσεις που δύναται να αποφασιστούν συλλογικά για το σοβαρό ζήτημα των αξιολογήσεων.

Προκειμένου όμως ο Σύλλογος να μπορέσει να δυναμώσει και να κρατήσει την αυτοδυναμία του, να είναι σε θέση να σχεδιάζει και να υλοποιεί δράσεις προς το συμφέρον των εργαζομένων (σταθερή νομική στήριξη, γενικές συνελεύσεις, εκδηλώσεις, ταμείο αλληλοβοήθειας κλπ), να μπορεί να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, άμεσα και έγκαιρα έκτακτες καταστάσεις και ανάγκες που θα προκύπτουν στα μέλη του, παρακαλούμε τους συναδέλφους που είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΠΑ να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και να επιδείξουν συνέπεια στην από δω και πέρα καταβολή των εισφορών τους.

Παρακαλούμε τις γραμματείες να ενημερώσουν τους συναδέλφους των Δ/νσεων τους.

Ο πρόεδρος                                                   Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ            ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ανακοίνωση για παρακράτηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *