Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σήμερα, 11 Ιουνίου 2014, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Επικυρώνουμε το ΨΗΦΙΣΜΑ της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 8-4-2014, το οποίο καλούμαστε να υπογράψουμε όλοι οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής, δεσμευόμενοι ότι δεν θα συμμετέχουμε στην εφαρμογή του ν. 4550/2014 σε όποια βαθμίδα της υπαλληλικής ιεραρχίας υπηρετεί κάθε ένας.

2. Εξουσιοδοτούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, να προκηρύξει στάση εργασίας και παράσταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής, στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με άλλους δημοσίους υπαλλήλους, ζητώντας τη μη εφαρμογή του ν. 4250/2014. Επίσης, το ΔΣ να οργανώσει παράσταση με παρουσία των υπαλλήλων στο κτίριο όπου εδρεύουν οι Γενική Διευθυντές.

3. Το Διοικητικό Συμβούλιο να πραγματοποιήσει επαφές για το ίδιο θέμα α) με όλες τις περιφερειακές παρατάξεις του απερχόμενου και στη συνέχεια του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, πλην της παράταξης της Χρυσής Αυγής β) με τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου πλην της Χρυσής Αυγής.

4. Το ΔΣ να μεριμνήσει ώστε οι Γενικοί Διευθυντές και οι Διευθυντές – Προϊστάμενοι της Περιφέρειας Αττικής, να υπογράψουν, πλην του ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης της 8ης -4-2014, και το κείμενο (επισυνάπτεται ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ) που αποφάσισε και ενέκρινε ομόφωνα η σημερινή Γενική Συνέλευση.

5. Να μην προχωρήσει και να μην υλοποιηθεί καμία διάταξη του ν. 4250/2014, ούτε και η μεταβατική διάταξη που προβλέπει να γίνουν Εκθέσεις Αξιολόγησης με τον προγενέστερο νόμο και αφορά την περίπτωση που ο τελικός υπογράφον συνταξιοδοτήθηκε, καθώς επίσης η Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης να μην επικυρώσει αυτές τις Εκθέσεις Αξιολόγησης.

6. Τέλος, αναφορικά με την γενικότερη λειτουργία του Συλλόγου και την καταβολή της συνδρομής των μελών, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό, αποφασίζουμε ότι θα γίνεται παρακράτηση της μηνιαίας συνδρομής, ύψους 2.5 ευρώ, απευθείας από τη μισθοδοσία. Όποιοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν την παρακράτηση της συνδρομής με τον τρόπο αυτό, να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση μέσω της γραμματείας της υπηρεσίας τους, στον Σύλλογο.

ΑΘΗΝΑ, 11 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΣ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ ΣΥΠΑ 11-6-2014

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *