Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
Untitled
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΑΡΙΘΜΟΣ 11)

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου στην συνεδρίαση του στις 10-03-2014 αποφάσισε
  1. Να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. όπως αναφέρονται στο προηγούμενο δελτίο τύπου πραγματοποιώντας περιοδείες στις υπηρεσίες, να εκτιμήσει για δυνατότητα χώρου και χρόνου για γενική συνέλευση  και ενέκρινε ψήφισμα που στηρίζει κάθε προσπάθεια που ζητεί την απόσυρση του νομοσχεδίου «Διοικητικές Απλουστεύσεις – Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα – Τροποποίηση διατάξεων Π.Δ. 318/1992 (Α 161) και λοιπές ρυθμίσεις», και κάθε τροπολογία στην κατεύθυνση αποκατάστασης των εργαζομένων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα ή έχουν απολυθεί.
  2. Σε εκτέλεση παλαιότερης απόφασης να γίνει η εθελοντική αιμοδοσία στην Αθήνα στις 07-04-2014 στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κεντρικού Τομέα στο Χολαργό. και ώρα 9.00 έως 13.00. Στη Δυτική Αττική να γίνει Παρασκευή 6-6-2014 και ώρα 9.00 έως 13.00 στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου 1ος όροφος Ηρώων Πολυτεχνείου 78 στην Ελευσίνα.
  3. Να προγραμματίσει συνάντηση με την Διευθύντρια προσωπικού για θέματα που τέθηκαν από συναδέλφους όπως αυτό του ανθυγιεινού επιδόματος, των συνθηκών εργασίας στο τμήμα Ανωνύμων Εταιρειών της Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Κεντρικού Τομέα, την πληρωμή των συμβασιούχων, τυχόν μεταθέσεων καθώς και για άλλα προβλήματα.
  4. Να πραγματοποιηθεί η γιορτή για τα παιδιά στο allou fan park. Η ημερομηνία θα οριστεί με νέα ενημέρωση.
Αθήνα 10-03-2014
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                        Ο γενικός γραμματέας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ       ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *