Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Ανακοίνωση ΣΥΠΑ για 48ωρη απεργία
Untitled
Ανακοίνωση ΣΥΠΑ για 48ωρη απεργία

Αθήνα, 15 Δεκέμβρη 2012

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στην Έκτακτη Γενική μας Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2012 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αποφασίστηκε η οργάνωση του αγώναενάντια στα βάρβαρα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την τρικομματική Κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, για να ξεπεραστεί για λογαριασμό του κεφαλαίου η οικονομική καπιταλιστική κρίση.

Οργάνωση που μόνο με την μαζική συμμετοχή και δράση των συναδέλφων μπορεί να ανατρέψει τους δυσμενείς συσχετισμούς σε βάρος των εργαζομένων, κόντρα στη μοιρολατρία, την ηττοπάθεια ή την αντίληψη των ατομικών λύσεων.

Ο αγώνας ενάντια στα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα θα γίνεται πιο αποτελεσματικός όσο η πάλη για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και των αιτιών που την γεννούν, γίνεται υπόθεση όλων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται από αυτή.

Αποφασίστηκε να παλέψουμε:

  •  Ενάντια στις απολύσεις, απ’ όπου κι αν προέρχονται (διαθεσιμότητες, νέους οργανισμούς, αξιολόγηση κλπ)
  •  Για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
  •  Ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και την επιχειρηματική δράση των ΟΤΑ 9ΣΔΙΤ, παραχωρήσεις αρμοδιοτήτων κλπ)
  •  Για δημόσιες δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες για όλους (υγεία, παιδεία κλπ)
  •  Ενάντια στα χαράτσια και τη φορολογική επιδρομή στα ελάχιστα εισοδήματα που διαθέτουν οι εργαζόμενοι.

Οι κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν στη Γενική μας Συνέλευση έχουν ως εξής:

1) Τη Δευτέρα 17 Δεκέμβρη, συμβολική κατάληψη των κτιρίων της Περιφέρειας Αττικής (7.00-10.00), με συγκεντρώσεις-συνελεύσεις, για την ολοκληρωμένη ενημέρωση και αποτελεσματική οργάνωση, συνέχιση και περιφρούρηση του αγώνα μας.
2) Την Τρίτη 18 Δεκέμβρη, 24ωρη Απεργία, με συγκέντρωση στις 11.00΄ έξω από το Κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας (Συγγρού 15-17) & πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ.Σοφίας).
3) Την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, συμμετοχή στην Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία,που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ & συμμετοχή στις συγκεντρώσεις.
4) Την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη, νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί, για την εκτίμηση της κατάστασης και την παρά πέρα πορεία του αγώνα μας.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ

ΤΟ Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *