Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Untitled
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αθήνα,  04-4-2017

Αρ. Πρωτ.:54

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαν να “μην τρέχει τίποτα”, σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα για τους εργαζόμενους και τους πολίτες, σαν να έχουν τηρηθεί όλες οι νομικές προβλέψεις η Περιφερειακή Αρχή αποφάσισε στις 31-3-17 με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, κατά πλειοψηφία βέβαια, να προχωρήσει στην αγορά του κτιρίου στη Λ. Κηφισού, στο Περιστέρι.

Με προκλητική επιχειρηματολογία ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής υπεραμύνθηκε της απόφασης αυτής. Με διαδικασίες fast track απέδειξε για άλλη μια φορά ότι υπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και όχι των εργαζομένων και των φτωχών πολιτών. Φάνηκε με πόση ευκολία “διαθέτουν”…τα εκατομμύρια του λαού. Με τα δικά τους μέτρα και σταθμά έβγαλε ότι η πλέον του 20λεπτου απόσταση από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ είναι η ενδεδειγμένη για εργαζόμενους και πολίτες!!!

Όσο για τη θέση του κτιρίου, την έδρα της Περιφέρειας κλπ φαίνεται πως αποτελούν “ψιλά γράμματα” για αυτούς, που έχουν την εξουσία!!!

Φαίνεται πια καθαρά σε όλους πως δεν τους ενδιαφέρει αν ο χρόνος (πάνω απο 20 λεπτά από το σταθμό του Μετρο ) και η απόσταση (πάνω από 1200 μέτρα από το ΜΕΤΡΟ) ειναι απαγορευτικά για τα άτομα με κινητικές και άλλες δυσκολίες, για τις εγκύους ή ακόμα και για τους γονείς συναδέλφους με μικρά παιδιά, που μετράνε και το λεπτό προκειμένου να προλάβουν να πάνε ή να πάρουν τα παιδιά τους απο τον Παιδικό Σταθμό ή το σχολείο.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν τους απασχολεί αν η διαδρομή δεν έχει πεζοδρόμια ή αν είναι ερημική.

Αποφασίζουν και πράττουν σαν να μην υπάρχει άλλο κτίριο, σαν να μην υπάρχει άλλη επιλογή, σαν να μην μπορούν να αλλάξουν ή να βελτιωθούν  οι όροι της διακήρυξης.

Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο εργαζόμενο, κάθε πολίτη που συναλλάσσεται με την Περιφέρεια Αττικής και τις υπηρεσίες της να σταθεί απέναντι σε τέτοιες επιλογές.

Σας καλούμε όλους να “θαυμάσετε” μέσα από τα αναρτημένα video της διαδρομής τις επιλογές της Περιφερειακής Αρχής Αττικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ, να δείτε ποιά  προσβασιμότητα επιφυλάσσει για τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Αττικής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΔΤ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *