Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Untitled
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

                                                                                                     Αθήνα 20-03-2015

                                                                                                      Αριθμός Πρωτ:181

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Το ΔΣ του ΣΥΠΑ κατά την συνεδρίαση της 18ης Μαρτίου 2015, αποτίμησε τη συνάντηση με την Περιφερειακή Αρχή που έγινε την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015, μετά και την κοινοποίηση του σχετικού υπομνήματος.

 Παρόλο που στο υπόμνημα τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα και προβλήματα, τα οποία είναι γνωστά στην Περιφερειακή Αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων της, δεν υπήρξε καμία δέσμευση ή χρονοδιάγραμμα από τη μεριά της. Γενικόλογες απαντήσεις ήταν αποδεκτές στην πρώτη συνάντηση του ΔΣ με την Περιφερειακή Αρχή τον Σεπτέμβριο του 2014. Ύστερα όμως από επτά μήνες διοίκησης περιμένουμε άλλη αντιμετώπιση στα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων. Δυστυχώς φάνηκε πως η Περιφερειακή Αρχή είχε σκοπό να μοιράσει μελλοντικές -εύηχες μεν ασαφείς δε- υποσχέσεις.

Η υπομονή μας όμως έχει αρχίσει να εξαντλείται. Επειδή πλέον τα ζητήματα που αφορούν στη στελέχωση των υπηρεσιών, τις μετακινήσεις μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων, τον απαραίτητο για τη λειτουργία των Υπηρεσιών εξοπλισμό, την ασφάλεια, την καθαριότητα, τα ζητήματα που δημιουργούνται από τα κτίρια, τις αποζημιώσεις-παροχές, τη μη λειτουργία του Υπηρεσιακού και του Πειθαρχικού Συμβουλίου, αλλά και τις εν γένει συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων έχουν φτάσει στο απροχώρητο το λόγο έχουν οι συνάδελφοι. Έχουμε αποδείξει πως με τη μαζικότητα και την αποφασιστικότητα μπορούμε να καθορίσουμε τις εξελίξεις.

 Το ΔΣ θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν μαζικά και δυναμικά για να συναποφασίσουμε τις περαιτέρω δράσεις του συλλόγου.

Ο πρόεδρος                                     Η αναπληρώτρια γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                              ΕΛΛΗ ΒΙΔΑΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΓΙΑ_ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ_ΜΕ_ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *