Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 14-4-2016
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 14-4-2016

Αθήνα 18-4-2016

Προς

Όλους τους συναδέλφους

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 14-4-2016

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 14 Απρίλη 2016 και ώρα από 10.15 πμ έως 15.15, με παρόντα τα 20 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Θανάσης Πατουλιάς, Αριάδνη Παγανέλη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Βαγγέλης Καζάκος, Βάντα Αγάκου, Γιώργος Κυριακόπουλος, (αποχώρησε 12.30), Φωτεινός Σταύρος (αποχώρησε 12.40), Ειρήνη Στεβή, Χάρης Πνακάς (αποχώρησε 14.20), Στασινοπούλου Ιωάννα, Γεμενετζή Βάσω, Κυριάκος Κοντούδης, Σωτηρία Κορκίδου (αποχώρησε 13.40), Απόστολος Τσιάμας (αποχώρησε 14.50), Λέτα Ιωακειμίδου, Πέτρος Πετάκος (αποχώρησε 13.30) μετά από διαλογική συζήτηση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Να προχωρήσει στη προετοιμασία της 48ωρης απεργίας με περιοδείες, όπως αυτές θα προγραμματιστούν, από τις επόμενες μέρες.
  1. Να βγει ανακοίνωση του Συλλόγου με τις εκτιμήσεις της συνάντησης Δ.Σ. ΣΥΠΑ – Περιφερειάρχη για τα θέματα που συζητήθηκαν (κατασκήνωση, επιτροπές εκτός ωραρίου, «υπερβάλλουσα μείωση», «μετακινήσεις»-αναθέσεις).
  1. Να συνεχίσει την αποχή από κάθε επιτροπή εκτός ωραρίου εργασίας.
  1. Να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση μετά το Πάσχα, με θέματα ενημέρωση για το νέο μισθολόγιο και το νέο νόμο αξιολόγησης-επιλογής σε θέσεις ευθύνης, για τα οποία υπήρχαν σχετικές εισηγήσεις.
  1. Να παραδώσει στους πρόσφυγες και μετανάστες τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν συγκεντρωθεί την Τετάρτη 20 Απρίλη 2016.
  1. Να τιμήσει την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ με εκδήλωση του Συλλόγου το Σάββατο 7 Μάη ή την Κυριακή 8 Μάη.
  1. Να βγει ανακοίνωση για τον νέο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, που ετοιμάζει η κυβέρνηση και τις προτάσεις της Περιφερειακής Αρχής για σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις.
  1. Να βγει ανακοίνωση με το αίτημα της πλήρους αναγνώρισης (μισθολογικής, βαθμολογικής και ασφαλιστικής) της προϋπηρεσίας των συναδέλφων στον ιδιωτικό τομέα.
  1. Να διερευνηθεί η δυνατότητα για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης το καλοκαίρι στην Επίδαυρο, για τα μέλη του Συλλόγου. Γνωστοποιήθηκε επίσης η θετική απάντηση από το Μουσείο της Ακρόπολης για δωρεάν είσοδο συγκεκριμένες Κυριακές και έγινε ενημέρωση για την πορεία της δημιουργίας Μουσικού Σχήματος και της διοργάνωσης έκθεσης ζωγραφικής από συναδέλφους μας.

Τέλος δημιουργήθηκε επιτροπή από μέλη του Δ.Σ. για να παραλάβει το αργότερο μέχρι το Πάσχα όλα τα υλικά (βιβλία κλπ) από τον Γραμματέα και τον Ταμία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν παραδοθεί.

Θα ακολουθήσουν ειδικές ανακοινώσεις για το κάθε επιμέρους θέμα προς πληρέστερη ενημέρωση όλων των συναδέλφων.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΠΑ 14-4-2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *