Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
Untitled
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Αθήνα 11-6-2018

Αρ. Πρωτ.: 159

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Συνεχίζονται οι περιοδείες – συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας κατά τόπους, στους χώρους δουλειάς, προκειμένου να ενημερώσουν για τις εξελίξεις για όλα τα εργασιακά μας προβλήματα και τα γενικότερα ζητήματα και για την προωθούμενη αξιολόγηση, σύμφωνα με το παρακάτω αναφερόμενο πρόγραμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι για την ηλεκτρονική πλέον αξιολόγηση η ΑΔΕΔΥ έχει αποστείλει από τις 17/5/2018 προς την ΕΝΠΕ, τους υπουργούς κλπ ΕΞΩΔΙΚΟ για την προκήρυξη «απεργίας-αποχής από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολογήσεως, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου» (σας το έχουμε ήδη αποστείλει).

Ταυτόχρονα η ΟΣΥΑΠΕ με το υπ’ αριθ. 71/28-5-2018 έγγραφό της, έχει δώσει πρακτικές οδηγίες υλοποίησης της προκηρυγμένης απεργίας-αποχής από τις διαδικασίες αξιολόγησης (σας το έχουμε ήδη αποστείλει).

Το πρόγραμμα περιοδειών όπως έχει μέχρι σήμερα διαμορφωθεί για την τρέχουσα εβδομάδα έχει ως εξής:

Δευτέρα 11/6 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ( Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τσαλδάρη ) – ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΑΛΙΜΟΣ)

Τρίτη 12/6 ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗ (ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ) – ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ) 
Τετάρτη 13/6 ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ) 
Πέμπτη 14/6 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΑΝΩΝΥΜΕΣ)-ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ) 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αρνηθούν να συμβάλουν στην υλοποίηση της αξιολόγησης συμπληρώνοντας όποια από τις παρακάτω «Δηλώσεις Συμμετοχής στην Προκηρυγμένη Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης» θέλουν, και να τις καταθέσουν στην υπηρεσία τους καθώς και αντίγραφο να στείλουν στο Σύλλογο:

Δήλωσης Συμμετοχής στην Προκηρυγμένη Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ……………..…….., που υπηρετώ ως…………………….., στην Δ/νση ………………..……… της Π.Ε………….……, δηλώνω ότι συμμετέχω στην απεργία-αποχή που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και τα άλλα συνδικαλιστικά μου όργανα (ΟΣΥΑΠΕ- Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής) από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την αξιολόγηση. Ως εκ τούτου δεν δύναμαι να υποβάλω καμία έκθεση αξιολόγησης ως αξιολογούμενος / ως αξιολογητής και αξιολογούμενος.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή μου στην ως άνω νομίμως προκηρυχθείσα απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου και συνεπεία αυτού δεν μπορεί να επιφέρει εις βάρος μου καμία έμμεση ή άμεση μορφή διοικητικής ή άλλης συνέπειας. Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου.

Αθήνα/Ελευσίνα/κλπ …/6/2018

Ο/Η δηλών/δηλούσα

ή

Υπόδειγμα ομαδικής Δήλωσης Συμμετοχής στην Προκηρυγμένη Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, που υπηρετούμε στη Περιφέρεια Αττικής, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία-αποχή που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και τα άλλα συνδικαλιστικά μας όργανα (ΟΣΥΑΠΕ- Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής) από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την αξιολόγηση. Ως εκ τούτου δεν δυνάμεθα να υποβάλουμε καμία έκθεση αξιολόγησης ως αξιολογούμενοι ή ως αξιολογητές και αξιολογούμενοι.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή μας στην ως άνω νομίμως προκηρυχθείσα απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας και συνεπεία αυτού δεν μπορεί να επιφέρει εις βάρος μας καμία έμμεση ή άμεση μορφή διοικητικής ή άλλης συνέπειας. Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
1
2
3
4
5
6
7
8

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2 ΑΤΟΜΙΚΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2 ΣΥΝΟΛΙΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *