Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
Untitled
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Αθήνα 4-6-2018

Αρ. Πρωτ.: 156

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

 Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει περιοδείες – συγκεντρώσεις κατά τόπους, στους χώρους δουλειάς, προκειμένου να ενημερώσει για τις εξελίξεις για όλα τα εργασιακά μας προβλήματα και τα γενικότερα ζητήματα και για την προωθούμενη αξιολόγηση, σύμφωνα με το παρακάτω αναφερόμενο πρόγραμμα.

Σημειώνουμε ότι για την ηλεκτρονική πλέον αξιολόγηση η ΑΔΕΔΥ έχει αποστείλει από τις 17/5/2018 προς την ΕΝΠΕ, τους υπουργούς κλπ ΕΞΩΔΙΚΟ για την προκήρυξη «απεργίας-αποχής από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολογήσεως, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου» (συνημμένο).

Ταυτόχρονα η ΟΣΥΑΠΕ με το υπ’ αριθ. 71/28-5-2018 έγγραφό της, δίνει πρακτικές οδηγίες υλοποίησης της προκηρυγμένης απεργίας-αποχής από τις διαδικασίες αξιολόγησης (συνημμένο).

Ενημερώνουμε επίσης στις 5/6/2018 συνεδριάζει για πρώτη φορά η λεγόμενη Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, μετά την αποστολή του υπ’ αρ. 129/14-5-2018 έγγράφου του Συλλόγου μας προς την Περιφερειακή Αρχή, ότι παρά την υποχρέωση της διοίκησης (ν. 4369/2016, άρθρο 16, παρ. 3β) να γνωστοποιεί υποχρεωτικά μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας Προσωπικού ή Διοικητικού στον κάθε υπάλληλο την έκθεση αξιολόγησής του και παρά τις εξαγγελθείσες προετοιμασίες από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης της «νέας» ηλεκτρονικής αξιολόγησης για το έτος 2017, δεν έχει προχωρήσει στην ενέργεια αυτή εδώ και 7 και πλέον μήνες.

Το πρόγραμμα περιοδειών όπως έχει μέχρι σήμερα διαμορφωθεί για την τρέχουσα εβδομάδα έχει ως εξής:

Δευτέρα       4/6 ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΦΑΛΗΡΟ)

 

Τρίτη             5/6 ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ -ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ)

 

Τετάρτη        6/6 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ)

 

Πέμπτη         7/6 Συγγρού 80 – ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ( Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ)

 

Παρασκευή  8/6 Συγγρού 80 – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Καλούμε επίσης τους συναδέλφους της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού να αρνηθούν να συμβάλουν εκ της θέσεώς τους στην συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων των εργαζομένων, εάν αυτό ζητηθεί, συμπληρώνοντας την παρακάτω «δήλωση αποχής υπόδειγμα 1» , καθώς και όλους τους συναδέλφους να συμπληρώσουν «Δήλωσης Συμμετοχής στην Προκηρυγμένη Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης» (δήλωση αποχής υπόδειγμα 2), όπως φαίνονται παρακάτω, και να τις καταθέσουν στο Σύλλογο:

(Δήλωση αποχής υπόδειγμα 1):

«Δήλωσης Συμμετοχής στην Προκηρυγμένη Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης».

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ……………….., που υπηρετώ ως……….., στην Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής, δηλώνω ότι συμμετέχω στην απεργία-αποχή που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και τα άλλα συνδικαλιστικά μου όργανα (ΟΣΥΑΠΕ-Σύλλογος…..) από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την αξιολόγηση. Ως εκ τούτου δεν δύναμαι να συμμετέχω στις προπαρασκευαστικές ενέργειες και την καταγραφή των απαιτούμενων στοιχείων στην ηλεκτρονική εφαρμογή Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου και να υποβάλω καμία έκθεση αξιολόγησης ως αξιολογητής ή αξιολογούμενος.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή μου στην ως άνω νομίμως προκηρυχθείσα απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου και συνεπεία αυτού δεν μπορεί να επιφέρει εις βάρος μου καμία έμμεση ή άμεση μορφή διοικητικής ή άλλης συνέπειας. Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου.

Ημερομηνία………………..                                             Ο δηλών»

ήλωση αποχής υπόδειγμα 2) :

««Δήλωσης Συμμετοχής στην Προκηρυγμένη Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης.:

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ……………….., που υπηρετώ ως……….., στην Δ/νση ………………… της Π.Ε………, της Περιφέρειας Αττικής, δηλώνω ότι συμμετέχω στην απεργία-αποχή που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και τα άλλα συνδικαλιστικά μου όργανα (ΟΣΥΑΠΕ-Σύλλογος…..) από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την αξιολόγηση. Ως εκ τούτου δεν δύναμαι να υποβάλω καμία έκθεση αξιολόγησης ως …………………….. (αξιολογητής ή αξιολογούμενος ή ως αξιολογούμενος και αξιολογούμενος).

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή μου στην ως άνω νομίμως προκηρυχθείσα απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου και συνεπεία αυτού δεν μπορεί να επιφέρει εις βάρος μου καμία έμμεση ή άμεση μορφή διοικητικής ή άλλης συνέπειας. Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου.

Ημερομηνία………………..                                             Ο δηλών.»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ-156

71_ΟΣΥΑΠΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΔΕΔΥ-ΕΞΩΔΙΚΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *