Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ενημερωση
Untitled
ενημερωση

Συνάδελφοι

Σας στέλνουμε:

1. Τις αιτήσεις θεραπείας των συναδέλφων Γιώργου Ηλιόπουλου, Ντόντου Παναγιώτη και Χάρη Πνακά που κατέθεσαν στον Περιφερειάρχη με αίτημα την ανάκληση των μετακινήσεών τους καθώς και το Υπηρεσιακό σημείωμα υπαλλήλων της Δνσης Πληροφορικής

2. Το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης η καταγγελία μας για τις αυθαίρετες «μετακινήσεις», τοποθετήσεις και συνδικαλιστικές διώξεις, αίτημα που κατατέθηκε μετά την άρνηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβούλου να το εντάξει στα θέματα προς συζήτηση.

3. Σας ενημερώνουμε ότι χορηγήθηκαν από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβούλου «κόμβοι», προκειμένου να τοποθετηθούν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου κατά την διάρκεια της συζήτησης (τηλεδιάσκεψη), εφόσον βέβαια γίνει δεκτό από την πλειοψηφία των μελών του Π.Σ. το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση του θέματος.

4. Την απάντηση σε ανακοίνωση, που καταγγέλλει τις ενέργειες του Συλλόγου ενάντια στις αυθαίρετες μετακινήσεις, τοποθετήσεις και συνδικαλιστικές διώξεις, αντί να καταγγείλει την Περιφερειακή Αρχή για τις αυθαίρετες μετακινήσεις, την ημετεροκρατία, τις συνδικαλιστικές διώξεις, την τσαλαπάτηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, την μη προκήρυξη των θέσεων ευθύνης.

5. Την ανακοίνωση καταγγελία της Περιφερειακής Αρχής από την Ομοσπονδία (ΟΣΥΑΠΕ).

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αίτηση θεραπείας Ντόντου Παναγιώτη

ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Χ.ΠΝΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *