Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Capital Link
Untitled
ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Capital Link

Αθήνα  25- 6 -2020

Αρ. Πρωτ.: 154

ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Capital Link

Έτσι οι φωστήρες των επιχειρηματικών ομίλων  φτιάχνουν τα Συνέδριά τους…

Έτσι κάποιοι «επιφανείς» προσκαλούνται ως ομιλητές…

Ότι τα δίνει όλα το αστικό κράτος και οι εκφραστές του για να προβάλλουν το «αναπτυξιακό πρότυπο» της «επόμενης μέρας» της οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεων της πανδημίας το ξέρουμε… και το βλέπουμε με όλες τις κυβερνητικές επιλογές και αποφάσεις.

Ότι όλοι μαζί επιδεικνύουν τρομερή ταχύτητα όταν πρόκειται να δώσουν χρήματα, φοροαπαλλαγές, παντός είδους ελαφρύνσεις, κίνητρα και «δώρα» στους επιχειρηματικούς ομίλους και αυτό το ξέρουμε… και το βλέπουμε κι αυτές τις μέρες με το πως αντιμετωπίζονται με τα «ξεροκόμματα» οι εργαζόμενοι, οι εποχικοί κι οι άνεργοι στον κλάδο του τουρισμού, στο κλάδο της κερδοφορίας των 20 και πλέον δις των μεγαλοξενοδόχων.

Ας δούμε κι ένα φρέσκο παράδειγμα για το πως φτιάχνεται ένα Συνέδριο ιδιωτικής εταιρείας, που στοχεύει όλα τα παραπάνω να τα ισχυροποιήσει, να τα προωθήσει και ταυτόχρονα με μπόλικη λάμψη να μπολιάσει εργατικές συνειδήσεις με την λογική του «όλοι να βάλουμε πλάτη»…, προκειμένου να στηριχτεί η επιχειρηματική δράση και η κερδοφορία του κεφαλαίου.

Η εταιρεία Capital Link CSR Forum πραγματοποίησε Συνέδριο με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020.

Το Συνέδριο ανακοινώθηκε από την εταιρεία στις 9-6-2020 με συγκεκριμένους ομιλητές και πρόγραμμα. Στις 5-6-2020 κατέθεσε αίτημα στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής (ΠΤΑΑ) για χρηματοδότηση (αρ. πρωτ. 3406/05-06-2020 πρωτογενές αίτημα (ΑΔΑΜ: 20REQ006863369).

Στις 15-6-2020 το ΠΤΑΑ ανάρτησε την απόφασή του για έγκριση της δαπάνης (ΑΔΑ:Ψ8Ε8ΚΝ3-Ξ9Δ), και την ίδια μέρα ανάρτησε και την Απόφαση Ανάθεσης (ΑΔΑ:6ΑΑΣΚΝ3-Ο41) στην εταιρεία «ΚΑΠΙΤΑΛ ΛΙΝΚ ΜΟΝ ΕΠΕ», για την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής μέσω του Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΠΤΑ Αττικής στο συγκεκριμένο Συνέδριο, έναντι συνολικής αμοιβής πέντε χιλιάδων ευρώ (€ 5.000,00) πλέον ΦΠΑ 24% (€714,88).

Και μετά από την χρηματοδότηση το Συνέδριο της συγκεκριμένης εταιρείας τέθηκε υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης μπήκε στους συμμετέχοντες ομιλητές, μαζί με άλλους γνωστούς κυβερνητικούς παράγοντες και στηρίγματα της πολιτικής της (το Συνέδριο ήταν σε ψηφιακή μορφή).

Μπήκε για να μιλήσει για «την ανάγκη ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» με «νέα κίνητρα και ευκαιρίες σε ανθρώπους που διαθέτουν ταλέντο και όρεξη να διαμορφώσουν τη νέα επιχειρηματικότητα στον τόπο μας»!!!, διαφημίζοντας «τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για την Ελλάδα»

Έδωσε δε και το στίγμα για το πως ονειρεύεται τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στον τομέα του ελέγχου λέγοντας ότι «στόχος μας είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού συστήματος, ώστε να ελέγχουμε σε πραγματικό χρόνο, χωρίς την παρουσία υπαλλήλων, εκατοντάδες περιβαλλοντικούς, υγειονομικούς, ενεργειακούς και άλλους δείκτες χιλιάδων επιχειρήσεων, από ένα κεντρικό παρατηρητήριο».

Αυτά ήθελε να διαφημίσει ο Περιφερειάρχης και η επενδυτική, συμβουλευτική εταιρεία Capital Link με έδρα την Νέα Υόρκη με το αζημίωτο του έδωσε λόγο…

Με τα χρήματα του λαού, με τον ιδρώτα των εργαζομένων διαφημίζουν τις δικές τους επιλογές και τα εργαλεία, που χτυπάνε τα δικαιώματά μας και τη ζωή μας.

Αποκαλύπτουμε τους σχεδιασμούς τους και γυρνάμε την πλάτη στις πολιτικές τους επιλογές.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ για ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Capital Link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *