Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αθήνα  12 -11-2019

Αρ. Πρωτ.: 300

Προς

Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.30 π.μ., με παρόντα τα 20 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Καζάκος Βαγγέλης, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Παγανέλη Αριάδνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Στεβή Ειρήνη, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Κορκίδου Σωτηρία, Σαραντοπούλου Κάκια, Κυριακόπουλος Γιώργος, Φωτεινός Σταύρος, Στασινοπούλου Ιωάννα, Τσιλογεώργης Γιώργος, Νικολέτα Ιωακειμίδου, Μπουκουβάλας Αχιλλέας, Πράσινος Ανδρέας και Κατούνη Κορνηλία, καθώς και παρόντων των μελών των Τοπικών Διοικουσών Γκάνιου Κατερίνα, Συμεών Αναστασιάδη, Κωνσταντινίδη Δημήτρη και Κροκίδα Σοφία συζήτησε για τις εξελίξεις και τα ζητήματα, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Εκτίμησε την τακτική Γενική Συνέλευση της 30ης Οκτώβρη, την ιδιαίτερη μαζικότητα που είχε, τη σημασία της υπερψήφισης του Διοικητικού Απολογισμού, του Οικονομικού Απολογισμού και του Προγράμματος Δράσης κατά την οποία υπήρξαν μόνο 6 κατά και 2 λευκά και 10 κατά και 3 λευκά αντίστοιχα.

Επαναβεβαίωσε την απόφαση για συνέχιση της διεκδίκησης πραγματοποίησης όλων των τυχόν «μετακινήσεων» με αντικειμενικά κριτήρια και διαφανείς διαδικασίες για όλους τους εργαζόμενους, κόντρα στις επιλογές και τις αυθαιρεσίες της Περιφερειακής Αρχής, που αντί να ορίσει συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου και να δώσει απαντήσεις σε όλα τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει βγάζει δελτία τύπου με συκοφαντίες και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, αρνούμενη να αποδεχτεί ότι οι αποφάσεις του Συλλόγου είναι αποφάσεις των συνδικαλιστικών του οργάνων κι όχι μεμονωμένων προσώπων, «μειοψηφιών» ή παρατάξεων, αξιοποιώντας ταυτόχρονα ως στήριγμά της, τις ανακοινώσεις της παράταξης της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» που λειτουργεί ως «δούρειος ίππος» απέναντι στα συμφέροντα των εργαζομένων.

  1. Να προχωρήσει σε περιοδείες στις υπηρεσίες, προκειμένου να συνεχίσει την ενημέρωση απέναντι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για προώθηση της ιδιωτικοποίησης της Επικουρικής Ασφάλισης. Να συμμετέχει στην κινητοποίηση των Σωματείων για Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση με παροχές, που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες εργαζομένων και συνταξιούχων κόντρα στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση, στις 30 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια.
  2. Συζήτησε για τα οργανωτικά μέτρα, που πρέπει να ληφθούν για τον φετινό γιορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15-11-2018 στις 12.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων (3ος όροφος) του κτηρίου, που στεγάζονται οι υπηρεσίες των ΠΕ Πειραιά & Νήσων.
  3. Καταγγέλλει την ενίσχυση του αυταρχισμού και της καταστολής από την κυβέρνηση της ΝΔ και την παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου στην ΑΣΟΕΕ με την επέμβαση και καταστολή της αστυνομίας την Δευτέρα 11 Νοέμβρη, εναντίον φοιτητών που αντιδρούσαν στην απόφαση της Συγκλήτου να σφραγίσει το κτίριο μέχρι την 17η Νοέμβρη.
  4. Συζήτησε για την διοργάνωση της παρακολούθησης της παιδικής παράστασης την Κυριακή 1 Δεκέμβρη (παραστάσεις 12.30 και 16.00) και το Σάββατο 7 Δεκέμβρη (παράσταση 17.30).
  5. Ενέκρινε τις πρόσφατες αιτήσεις εγγραφής συναδέλφων.
  6. Εγκρίθηκαν απολογιστικά τα οικονομικά της περιόδου από 19-10-2019 έως 10-11-2019, και προεγκρίθηκαν άλλα.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 12-11-2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *