Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. - 14-01-2019

Αθήνα 21-01-2019

Αρ. Πρωτ.: 23

Προς

Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 με παρόντα τα 21 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Καζάκος Βαγγέλης, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Αριάδνη Παγανέλη, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Κορκίδου Σωτηρία, Ηλιόπουλος Γιώργος, Σαραντοπούλου Κάκια, Κοκμοτός Μάκης (στη θέση του παραιτηθέντα Νταή Χρήστου), Κυριακόπουλος Γιώργος, Φωτεινός Σταύρος, Τσιλογεώργης Γιώργος, Πνακάς Χάρης, Γερακίνη Βασιλική και Νικολέτα Ιωακειμίδου συζήτησε για τις εξελίξεις και τα ζητήματα, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας με Στάση Εργασίας και προοπτική κλιμάκωσης για τα ζητήματα των οδοιπορικών, του ανθυγιεινού επιδόματος, των Μέσων Ατομικής Προστασίας, της μη έγκαιρης έκδοσης των απαιτούμενων αποφάσεων για την πληρωμή εργασίας νυκτερινής, που παρέχεται Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, υπερωριακής απασχόλησης πέραν των 120ωρών/εξάμηνο κλπ.
  2. Να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας με Στάση Εργασίας και προοπτική κλιμάκωσης για το ζήτημα των εξετάσεων οδήγησης.
  3. Να προχωρήσουμε σε συνάντηση με την Περιφερειάρχη.
  4. Να παρέμβουμε για την άμεση εφαρμογή της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
  5. Εγκρίθηκε η κατάθεση πρακτικού προς την ALPHA BANK για ορισμό διαχειριστών του τραπεζικού λογαριασμού του Συλλόγου μας μέσω e-banking.
  6. Να δοθούν τα δώρα της επιβράβευσης για την είσοδο στα ΑΕΙ-ΤΕΙ στα παιδιά δύο συναδελφισσών, οι οποίες ενημέρωσαν το Σύλλογο μετά την πραγματοποίηση της σχετικής εκδήλωσης.
  7. Η συμμετοχή του Συλλόγου μας στην Ημερίδα του κλαδικού Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής για την Υγιεινή και την Ασφάλεια των εργαζομένων στους ΟΤΑ, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019.
  8. Εγκρίθηκε ο απολογισμός Εσόδων-Εξόδων για την περίοδο από 01/11/2018 έως και 11/01/2019 και
  9. Αποφασίστηκε να ζητηθεί από την Τοπική Διοικούσα Παραρτήματος Δυτικής Αττικής η «τακτοποίηση» των οικονομικών του Ταμείου Αλληλεγγύης, που εξακολουθούν να βρίσκονται σε «προσωπικό» βιβλιάριο.

Σημειώνουμε ότι στη συνεδρίαση ήταν παρόντα και παρενέβησαν μέλη των Τοπικών Διοικουσών Επιτροπών, που δεν είναι μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος Αθήνας (Φιλιάδης Φίλιππος-Πρόεδρος, Μπουλταδάκη Έφη-Γραμματέας, Μηλιαρά Ρόζυ-Ταμίας, Περράκη Δήμητρα-Μέλος, Κωνσταντινίδης Δημήτρης-Μέλος), του Παραρτήματος Πειραιά και Νήσων (Γεροντή Κυριακή-Αντιπρόεδρος, Πέππας Θωμάς-Μέλος), του Παραρτήματος Δυτικής Αττικής (Αναστασιάδης Συμεών-Αντιπρόεδρος) και του Παραρτήματος Ανατολικής Αττικής (Παπαδόπουλος Δημήτρης-Πρόεδρος, Τσίγκας Κων/νος-Γραμματέας και Τασία Λάμπου – Μέλος).

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 14-1-2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *