Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4-9-2018
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4-9-2018

Αθήνα 10-9-2018

Αρ. Πρωτ.: 224

Προς

                                      Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4-9-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 με παρόντα τα 16 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Καζάκος Βαγγέλης, Κυριάκος Κοντούδης, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Παγανέλη Αριάδνη, Κορκίδου Σωτηρία, Κυριακόπουλος Γιώργος, Πνακάς Χάρης, Στασινοπούλου Ιωάννα, Γεμενετζή Βάσω και Νικολέτα Ιωακειμίδου συζήτησε για τα ζητήματα, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από διαλογική συζήτηση και σχετική ενημέρωση, έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Την συμμετοχή του Συλλόγου στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη στις 7 μμ στην Ομόνοια, απέναντι στις αυταπάτες της κυβέρνησης περί τέλους των μνημονίων και επιστροφής στη κανονικότητα, απέναντι στους 700 και πλέον μνημονιακούς νόμους, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τις ελαστικές μορφές εργασίας, τις ιδιωτικοποιήσεις, τα χαράτσια, τις περικοπές στην Υγεία, την Πρόνοια και την Παιδεία που παραμένουν εδώ.
  2. Την πραγματοποίηση εκδήλωσης για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  3. Την πραγματοποίηση συνέλευσης-συγκέντρωσης για το ασφαλιστικό και απάντησης σε σχετικά ερωτήματα των συναδέλφων μας.
  4. Την συμμετοχή σε κινητοποίηση με το Κλαδικό Συνδικάτο των ΟΤΑ και άλλους φορείς, απαίτησης κάλυψης όλων των παιδιών σε Δημόσιους και Δωρεάν Παιδικούς Σταθμούς.
  5. Την συνέχιση των παρεμβάσεων για τα κτήρια των υπηρεσιών, για το «ξεπούλημα» και την «παραχώρηση» της περιουσίας της Περιφέρειας.
  6. Την απαίτηση ανάκλησης της απόφασης 430/31-8-2018 περί «ανακατανομής προσωπικού της Δ/νσης ΚΤΕΟ» και το επί της ουσίας κλείσιμο του ΚΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
  7. Την παρέμβασή μας απέναντι στον εκφοβισμό συναδέλφων, που διαμαρτύρονται από την Διοίκηση.
  8. Την κατάθεση αιτήματος στην Διοίκηση για σύσταση και 2ης Εφορευτικής Επιτροπής για την διευκόλυνση των εκλογών των ΥΣ και ΣΕΠ των μονίμων υπαλλήλων.
  9. Την συγκέντρωση στοιχείων για την φοροεισπρακτική πολιτική των υπηρεσιών της Περιφέρειας, προκειμένου να οργανώσουμε την σχετική παρέμβασή μας.
  10. Έγινε συζήτηση για ζητήματα, που αφορούν την ακολουθούμενη τακτική αφαίρεσης αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας (καταπολέμηση κουνουπιών κλπ).
  11. Ενέκρινε τα οικονομικά του προηγούμενου μήνα και αποφάσισε την αποστολή καλέσματος στους συναδέλφους, που δεν έχουν «παρακράτηση» της συνδρομής τους, να τακτοποιήσουν τις εισφορές τους.
  12. Την διερεύνηση ενδιαφέροντος των συναδέλφων για διοργάνωση μαθημάτων χορού.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 4-9-2018-224

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *