Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 20-7-2018
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 20-7-2018

Αθήνα 23-7-2018

Αρ. Πρωτ.:197

Προς

                                       Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 20-7-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 με παρόντα τα 13 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Καζάκος Βαγγέλης, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Αριάδνη Παγανέλη, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Δοξακίδης, Γεμενετζή Βασιλική και Ανδρέα Πράσινο συζήτησε για τις εξελίξεις και τα ζητήματα, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Να ζητήσει την άμεση εφαρμογή της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
  2. Αποφάσισε τη συνέχιση της παρέμβασης για ζητήματα, που αφορούν την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης και ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με τις περιπτώσεις αξιολόγησης από έναν μόνον αξιολογητή.
  3. Συζήτησε ζητήματα που σχετίζονται με τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για τις θέσεις των 5 προκηρυγμένων Γενικών Δ/ντών της Περιφέρειας και τα απαράδεκτα ακολουθούμενα κριτήρια και θα προχωρήσει σε ανάλογες παρεμβάσεις.
  4. Αποτίμησε τη συνάντηση με την Περιφερειάρχη.
  5. Ενέκρινε νέες αιτήσεις εγγραφής συναδέλφων.
  6. Συζήτησε για διάφορες ΕΔΕ και λοιπές διαδικασίες, που είναι σε εξέλιξη και αποφάσισε να προχωρήσει σε ανάλογες παρεμβάσεις, καθώς φαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια να φορτωθούν σε συναδέλφους τα όποια διοικητικά κενά και η έλλειψη προσωπικού.
  7. Να πραγματοποιήσει συναντήσεις – συσκέψεις με τους συναδέλφους των Τεχνικών Υπηρεσιών και τους οδηγούς προκειμένου να συζητηθούν σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν.
  8. Καταγγέλλει την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου αποτυπώνεται η παραίτηση από κάθε διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.
  9. Να ζητήσει καλλίτερη τιμή για τα μέλη μας για το Φεστιβάλ των «Αισχυλείων» στην Ελευσίνα.
  10. Να ζητήσει στοιχεία από την Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού και συγκεκριμένα πόσους συναδέλφους έχουμε, που η διαδικασία της πρόσληψής τους καθυστέρησε από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και απαιτείται νομοθετική ρύθμιση, για την ισότιμη μισθολογική τους μεταχείριση.
  11. Ενέκρινε τις ενέργειες από το προηγούμενο ΔΣ έως σήμερα καθώς και τα οικονομικά του προηγούμενου μήνα και το οικονομικό κλείσιμο της «Επιδαύρου».

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 20-7-2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *