Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 21-5-2018
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 21-5-2018

Αθήνα 22-5-2018

Αρ. Πρωτ.: 141

Προς

                                         Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 21-5-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Μαϊου 2018 με παρόντα τα 17 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Καζάκος Βαγγέλης, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Δοξακίδης, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Κορκίδου Σωτηρία, Κυριακόπουλος Γιώργος, Πνακάς Χάρης, Φωτεινός Χάρης, Στασινοπούλου Γιάννα, Γεμενετζή Βάσω, Ηλίας Καπόγιαννης συζήτησε για τα ζητήματα, που περιέχονταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από διαλογική συζήτηση και σχετική ενημέρωση, έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Αποφάσισε τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, προκειμένου να οργανωθεί αποτελεσματικά η συμμετοχή των εργαζομένων στην Περιφέρερια Αττικής στην πανεργατική απεργία στις 30 Μάη και στην συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια.
  2. Συζήτησε ζητήματα που σχετίζονται με τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών και την μη συμμετοχή της πλειοψηφίας των συναδέλφων στην προκηρυγμένη από την ΟΣΥΑΠΕ αποχή.
  3. Θεωρεί απαράδεκτη τη στάση μελών της Αγωνιστικής Συνεργασίας/ΠΑΣΚΕ που θέλουν να φορτώσουν την μη συμμετοχή τους στην αποχή από τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, σε μέλος του ΔΣ εκλεγμένο με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
  4. Ενέκρινε την οργανωμένη παρακολούθηση από όσους συναδέλφους επιθυμούν της παράστασης «Πλούτος» του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο, στις 13 και 14 Ιουλίου 2018.
  5. Αποφάσισε τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την επιτυχή διοργάνωση της 4ης εικαστικής έκθεσης των συναδέλφων μας, στο ΜΕΡΟΠΕΙΟ ίδρυμα.
  6. Έγινε ενημέρωση για ζητήματα, που αφορούν την κάλυψη των κατασκηνωτικών εξόδων, την δικαστική προσφυγή για τους συμβασιούχους συναδέλφους μας, την Τοπική Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος Δυτικής Αττικής, όπου δεν επιλύθηκε το θέμα των οικονομικών του λεγόμενου Ταμείου Αλληλεγγύης Δυτικής Αττικής.
  7. Ενέκρινε τους χειρισμούς που έγιναν για το κτήριο στο Περιστέρι και το κτήριο στο ΒΤ
  8. Ενέκρινε τα οικονομικά του προηγούμενου μήνα.
  9. Καταγγέλλει την Περιφερειακή Αρχή για την απόφασή της να παραδώσει το χώρο του ΚΤΕΟ Ελληνικού στο ΤΑΙΠΕΔ και τους «επενδυτές» του Ελληνικού.

10.Καταδικάζει τη στάση της Περιφερειακής Αρχής να «επικυρώσει» ανυπόστατα έγγραφα και να συμβάλει έτσι στη συνδικαλιστική δίωξη του γραμματέα του Συλλόγου μας.

              Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 21-5-2018 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *