Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Untitled
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αθήνα  29-5-2018

Αρ. Πρωτ.: 148

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφαση που έλαβε κατά την συνεδρίασή του στις 21/5/2018, στηλιτεύει τη στάση των εκλεγμένων μελών με την Αγωνιστική Συνεργασία/ΠΑΣΚΕ που θέλουν να φορτώσουν την μη συμμετοχή των εξεταστών υποψηφίων οδηγών στην προκηρυγμένη από την ΟΣΥΑΠΕ αποχή, σε μέλος του ΔΣ εκλεγμένο με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Θεωρεί απαράδεκτο το ηλεκτρονικό μήνυμα, που διακίνησαν ως θέση τους στις 7/5/2018 και στο οποίο συγκεκριμένα ανέγραφαν ότι καταγγέλλουν «την στάση συναδέλφου μας, μέλους του Δ.Σ του ΣΥΠΑ και εκλεγμένου με την παράταξη του ΠΑΜΕ, ότι εκβίαζε συναδέλφους για να συμμετέχουν στις Επιτροπές των Εξετάσεων. Η Αγωνιστική Συνεργασία καταγγέλλει αυτές τις πρακτικές και καλεί τους συναδέλφους να μην υποκύψουν σε κανέναν εκβιασμό, σε καμία μεθόδευση».

Ο κάθε συνάδελφος κατανοεί ότι η επιλογή του κάθε εργαζόμενου-εξεταστή υποψηφίων οδηγών να συμμετέχει ή όχι σε μια κινητοποίηση, σαν αυτήν της αποχής δεν εξαρτάται από τον υπάλληλο του Τμήματος, τον οποίο οφείλει να ενημερώσει και να δηλώσει αν μετέχει στις εξετάσεις ή αν θέτει κάποιο από τα προβλεπόμενα «κωλύματα» ή αν συμμετέχει στην αποχή.

Αυτό οφείλει να κάνει ο κάθε συνάδελφος – εξεταστής, που σέβεται τους συναδέλφους του, που σέβεται τους υποψήφιους οδηγούς, τους εκπαιδευτές τους και τους πολίτες, που καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να «ξεροσταλιάζουν» στο περίμενε…, χωρίς να ξέρουν αν θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις.

Τα υπόλοιπα… αποτελούν άλλοθι στην απεργοσπασία, άλλοθι στη στάση τους που από την μια πρότειναν «αποχή με επαναλαμβανόμενες πενθήμερες αποφάσεις» κι απ’ την άλλη δεν «κούνησαν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι» για να πείσουν τους συναδέλφους τους να κινητοποιηθούν. Αποτελούν άλλοθι στην λεγόμενη «Επιτροπή Αγώνα Εξεταστών», που συγκρότησαν για να οδηγήσουν σε εκφυλισμό την κινητοποίηση της αποχής, αφού πολύ σύντομα στην Αττική έφτασαν να λειτουργεί το σύνολο των προγραμματισμένων Επιτροπών και να πραγματοποιείται το σύνολο των εξετάσεων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *