Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
Η τρομοκρατία και η καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα περάσουν
Untitled
Η τρομοκρατία και η καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα περάσουν

Αθήνα  16-4-2018

Αρ. Πρωτ.: 104

Η τρομοκρατία και η καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα περάσουν

Καταδικάζουμε το όργιο τρομοκρατίας και καταστολής που εξαπέλυσαν δυνάμεις των ΜΑΤ σε βάρος μαθητών, σπουδαστών και εργαζομένων που διαδήλωναν σήμερα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και στη συμμετοχή της χώρας στο έγκλημα των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ.

Αυτή ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στα συνθήματά τους ενάντια στην εμπλοκή της χώρας, η απάντηση στο αίτημα που είχαν στο πανό τους «Δώστε λεφτά για την παιδεία, κι όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία».

Με την τρομοκρατία και την καταστολή ιδιαίτερα της νεολαίας προσπαθεί να εμποδίσει το λαϊκό ξεσηκωμό. Γι αυτό εξάλλου πριν λίγες  «προχώρησε» στην απαράδεκτη καταδίκη του στρατευμένου νεολαίου, που μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

Όσο κι αν προσπαθεί να συγκαλύψει η κυβέρνηση τις ευθύνες της για την εμπλοκή της χώρας μας, για τον ρόλο της σε σημαιοφόρο του ΝΑΤΟ στην περιοχή, για τον εξωραϊσμό των αμερικάνων, ευρωπαίων και ΝΑΤΟικανών ιμπεριαλιστών, δεν θα τα καταφέρει. Οι εργαζόμενοι και η νεολαία ξέρουν, βλέπουν, κατανοούν τον βρώμικο ρόλο τους.

Όσο κι αν προσπαθεί να ξεπλύνει τον Τρούμαν, η ιστορία έχει γραφτεί και ο λαός δεν ξεχνά ότι ο Τρούμαν σαν πρόεδρος των ΗΠΑ έβαψε τα χέρια του με το αίμα χιλιάδων ανθρώπων στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, με τις ατομικές βόμβες, που έριξαν, ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει και δεν διαγράφει τις ευθύνες του στο ματοκύλισμα την περίοδο 1946-1949.

Οι εργαζόμενοι μαζί με τη νεολαία, μαζί με τα παιδιά μας δεν θα σκύψουμε το κεφάλι.

Διαδηλώνουμε μαζικά, αγωνιστικά ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Όλοι στο σημερινό συλλαλητήριο στις 7μμ, στο Σύνταγμα – προσυγκέντρωση στις 6.30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *