Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 16-4-2018
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 16-4-2018

Αθήνα 16-4-2018

Αρ. Πρωτ.: 103

Προς

                                     Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 16-4-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 με παρόντα τα 18 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Καζάκος Βαγγέλης, Στεβή Ειρήνη, Αριάδνη Παγανέλη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Βάντα Αγάκου, Παναγιώτης Ντόντος, Γιώργος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Δοξακίδης, Κοκοβιάδου Σωτηρία, Κορκίδου Σωτηρία, Κυριακόπουλος Γιώργος, Πνακάς Χάρης, Γεμενετζή Βάσω, Πράσινος Ανδρέας, Ηλίας Καπόγιαννης συζήτησε για τα ζητήματα, που περιεχόνταν στην ημερήσια διάταξη και συγκεκριμένα για τις εξελίξεις, το νέο Σχέδιο Τροποποίησης Οργανισμού Περιφέρειας Αττικής, τον γιορτασμό της Πρωτομαγιάς, τα Οικονομικά και λοιπά διάφορα.

Μετά από διαλογική συζήτηση και σχετική ενημέρωση, έλαβε μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις,:

  1. Συζήτησε τις εξελίξεις μετά την ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία και αποφάσισε να καλέσει τους συναδέλφους σε ένταση του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα.

Εκτίμησε ότι το ιμπεριαλιστικό αυτό έγκλημα που στηρίζεται και από τα υπόλοιπα μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, από το Ισραήλ, την Τουρκία και άλλες δυνάμεις απλώνει τη μυρωδιά του μπαρουτιού στην ευρύτερη περιοχή Συρίας, Μέσης Ανατολής, Ανατολικής Μεσογείου, ενισχύει τον κίνδυνο για ένα γενικευμένο πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς.

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου, στις 7μμ στο Σύνταγμα, ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα που συντελείται στην Συρία. Ταυτόχρονα εκφράζει την διαμαρτυρία του στην απαράδεκτη καταδίκη ενός νεολαίου, που υπηρετεί τη θητεία του στον ελληνικό στρατό, να τιμωρηθεί από την μονάδα του, γιατί μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

  1. Κατέληξε στο προγραμματισμό του φετινού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς, που θα έχει σύνθημα «Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο – για την τελική νίκη των λαών» και θα περιλαμβάνει συζητήσεις-περιοδείες στους χώρους δουλειάς, εκδήλωση στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου, συμμετοχή στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη, στο Σύνταγμα, στις 10.00 και την διοργάνωση της περιήγησης-ξενάγησης την Κυριακή, 29 Απριλίου, στο Λαύριο, την πόλη, που η ιστορία της είναι δεμένη εκτός των άλλων με την δημιουργία και την πορεία του εργατικού κινήματος στη χώρα μας.
  2. Απορρίπτει και το νέο Σχέδιο της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας για τους λόγους, που αναφέρονται αναλυτικά στο σχετικό έγγραφο, που αποστέλλουμε στην Περιφερειακή Αρχή και απαιτεί η διαδικασία κατάρτισης των Περιγραμμάτων, να γίνει με σεβασμό στα επαγγελματικά και εργασιακά δικαιώματά μας.
  3. Στέκεται απέναντι σε κάθε σχεδιασμό μείωσης των αποδοχών των συναδέλφων εξεταστών υποψηφίων οδηγών καθώς και τυχόν ιδιωτικοποίησης της αρμοδιότητας αυτής.
  4. Καταδικάζει την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από το στέλεχος της Ν.Δ. Βασίλειο Σπανάκη, συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ από την ΠΟΕ-ΔΟΥ, κατά των συναδέλφων Βέτας Πανουτσάκου, μέλους της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ και Αντώνη Πατίδη, μέλους του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ, επειδή αποκάλυψαν την απόπειρα νοθείας, που επιχειρήθηκε με άθλιο τρόπο, στις 2/12/2016 κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας του 36ου συνεδρίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
  5. Έγινε ενημέρωση για ζητήματα, που αφορούν την κάλυψη των κατασκηνωτικών εξόδων, την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου για το κτήριο κλπ τρέχοντα θέματα.
  6. Ενέκρινε τα οικονομικά του προηγούμενου μήνα.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 16-4-2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *