Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ & ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Untitled
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ & ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Αθήνα  6-6-2017

                                                                                      Αρ. Πρωτ.: 117

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ & ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 Οι αγώνες των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής οργανώνονται από το Σύλλογό μας και δεν έχει δικαίωμα κανείς να τους καπηλεύεται, και πόσο μάλλον η ναζιστική Χρυσή Αυγή και οι υπόψηφιοί της, που απεχθάνονται το εργατικό ταξικό κίνημα, που εχθρεύονται τη συλλογική εργατική διεκδίκηση και δράση.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να οικειοποιείται τα κείμενά μας, τις ανακοινώσεις μας  και τη δράση μας κι ας αυτοπαρουσιάζεται  ως δημοσιογράφος, πόσο μάλλον να στοχοποιεί εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής.

Στις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις εδώ και αρκετούς μήνες ενάντια στην αγορά νέου κτηρίου από την Περιφερειακή Αρχή για την χρησιμοποίησή του ως κεντρικού κτηρίου της Περιφέρειας και για την στέγαση των υπηρεσιών του Κεντρικού Τομέα Αθήνας, έναντι τιμήματος περίπου 20.000.000 ευρώ, είχαμε και έχουμε καθαρό το ποιοι ευθύνονται για αυτές τις επιλογές.

Είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, τα κόμματά τους, το κράτος και τα θεσμικά τους όργανα, που τους δίνουν τα πάντα – κίνητρα, φοροαπαλλαγές, φτηνά ακόμα και τζάμπα εργατικά χέρια, γη και υποδομές, ζεστό χρήμα κλπ – προκειμένου να στηρίξουν τα επενδυτικά τους σχέδια και να αναπτύξουν την κερδοφορία τους.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο γιατί  σήμερα το κράτος αγοράζει ακριβά και πουλάει φτηνά… Και για αυτές τις επιλογές, για αυτή την πολιτική δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι… Δεν αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας να αγοράσουν νέο κτήριο και να μην χρησιμοποιήσουν υπάρχοντα δημόσια κτήρια. Δεν έχουν την εξουσία οι εργαζόμενοι… Την έχουν οι επιχειρηματίες και αυτούς υπηρετεί το κράτος τους, η Τοπική και Περιφερειακή τους Διοίκηση ως «συλλογικοί καπιταλιστές».

Μην κάνετε λοιπόν πως δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν για την αγορά του νέου κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής…

Το εργατοϋπαλληλικό κίνημα μπορεί να απομονώσει και εσάς κ. Σπίνο και κάθε έναν, που καπιλεύεται τους αγώνες μας, που στοχοποιεί τους εργαζόμενους – υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής για τις όποιες επιλογές της Διοίκησης.

Πηγαίνετε αλλού να βρείτε συνοδοιπόρους…

Διαχωρίζουμε τη θέση μας και σας επιστρέφουμε την επιστολή σας με τα συνημμένα.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΠΙΝΟΥ-117

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *