Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΗ 2017
pexels-mohammad-danish-891059
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΗ 2017

Αθήνα  1 /5 /2017

Αριθμ. Πρωτ.:46

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 27 ΑΠΡΙΛΗ 2017

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας στην συνεδρίαση στις 27 Απρίλη 2017 συζήτησε και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Είχε προηγηθεί στις 26 Απρίλη συνεδρίαση του Δ.Σ. κατά την οποία καταλήχτηκαν οι σχετικές με τα θέματα Εισηγήσεις.

  1. Να οργανώσει την μάχη επιτυχίας της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 17 Μάη ή νωρίτερα εφόσον χρειαστεί. Καλεί τα Σωματεία να οργανώσουν Γενικές Συνελεύσεις-Συγκεντρώσεις για να συζητηθεί η καλύτερη οργάνωση των κινητοποιήσεων απέναντι στα νέα βάρβαρα μέτρα, τα αντεργατικά πλάνα που σχεδιάζουν να φορτώσουν στην πλάτη μας, για να δικεδικήσουμε την επιστροφή όσων μας απέσπασαν τα τελευταία χρόνια, λύσεις στα προβλήματά μας.
  1. Να προχωρήσει σε Πρόγραμμα κινητοποιήσεων αρχές Ιούνη, με όλα τα Σωματεία των Περιφερειών, με συντονισμό και δράσεις ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.

Ο χρονικός προσδιορισμός των κινητοποήσεων αυτών θα γίνει από το Δ.Σ.

  1. Συζήτησε για την πορεία των Οργανισμών και της ΑΠΟΧΗΣ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ καθώς και των εργασιακών ζητημάτων για τα οποία έχουν εκδοθεί σχετικές ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία.
  1. Κατέληξε σε κείμενο-απάντηση στην Πρόταση της Επιτροπής του ΥΠΕΣ, του άρθρου 5 του ν. 4368/2016 για την «Αναθεώρηση του Θεσμικού Πλαισίου της Τ.Α.».
  1. Συζήτησε το Σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΣ με τίτλο «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) – Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. – Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας και άλλες διατάξεις» και κατέληξε σε σχετικό κείμενο.
  1. Αποφάσισε να εντείνει την πίεση προς το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών για επίλυση του ζητήματος των Εξετάσεων Οδήγησης Υποψηφίων Οδηγών και να προχωρήσει σε αποχή από το έργο των εξετάσεων, από 1-6-2017, εάν αυτό δεν επιλυθεί. Στις 27 Απρίλη, πριν την έναρξη του Γ.Σ. πραγματοποίηθηκε με απόφαση του Δ.Σ. παρέμβαση στο Υπουργείο Μεταφορών και επιδόθηκε σχετικό ψήφισμα.
  1. Ενέκρινε τον Οικονομικό Απολογισμό και τον Προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας.
  1. Ενέκρινε Κανονισμό Λειτουργίας του Γενικού Συμβουλίου.
  1. Ενέκρινε την ανάθεση Διαχειριστικού Ελέγχου των Οικονομικών της Ομοσπονδίας σε Ορκωτούς Λογιστές (ΣΟΛ Α.Ε.) για την περίοδο 2000-2016.
  1. Αποφάσισε την έκδοση Ψηφίσματος Καταγγελίας για αντισυνδικαλιστική δράση του μέλους της Η. Δόλγυρα.

Για όλα τα παραπάνω θα ακολουθήσουν σχετικές αναλυτικές ανακοινώσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Γ.Σ. ΟΣΥΑΠΕ 27-4-2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *