Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
Untitled

https://youtu.be/Jsdo_t2zkfI

Σταθμός μετρό Σεπολίων – νέο κτίριο Περιφέρειας Αττικής στη Λ. Κηφισσού 62-64, στη θέση Ροσινιόλ, στο πρώην κτίριο του ΟΠΑΠ.

Ένα βίντεο αποκαλυπτικό για την διαδρομή, που η Περιφερειακή Αρχή θέλει να κάνουμε, όσοι χρησιμοποιούμε το μετρό και γενικότερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

800 εργαζόμενοι και εκατοντάδες πολίτες σε δρόμους χωρίς πεζοδρόμια, σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, σε δρόμους, που δυσκολεύεσαι να περπατήσεις, που δυσκολεύεσαι να περάσεις τα φανάρια, που βέβαια δεν υπάρχουν διαβάσεις πεζών, που όπως θα δείτε δεν κυκλοφορούν πεζοί…, τυχαίο; Δεν νομίζουμε …

Πολλοί εργαζόμενοι τη διαδρομή αυτή το μισό έτος θα την κάνουν νύχτα 06:30-07:00 και οι εργαζόμενοι που έχουν βάρδιες στις 23:00-23:30!!!

Aποτελεί πρόκληση να λέει η Περιφερειακή Αρχή ότι αυτή τη διαδρομή θα μπορούν να την κάνουν οι συνάδελφοι με τα μικρά τους παιδιά, να την κάνουν με μωρά σε καρότσια…, για να πάνε στον παιδικό σταθμό, που θέλει να φτιάξει στο κτίριο!!!

Φαίνεται πως η επιλογή του νέου κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής συνδιάζεται και με την προώθηση χρήσης ΙΧ αυτοκινήτων…

Επιλογή, που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κυκλοφορία στη Λ. Κηφισσού…

Η απόσταση καλύπτεται σε 20 λεπτά, με γρήγορο όμως  βηματισμό, χρόνος που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί σύντομος για να φτάσεις από τα μέσα μεταφοράς στη δουλειά σου… Αφού ο χρόνος αυτός, ο χρόνος του βαδίσματος, τα 20 λεπτά προστίθεται στον χρόνο των λεωφορείων, του μετρό κλπ.

Θα απαιτηθεί λοιπόν περισσότερος χρόνος και περισσότερα χρήματα για να φτάσουμε στη δουλειά μας…

Απολαύστε τη διαδρομή μαζί μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *