Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12-10-2016
Untitled
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12-10-2016

Αθήνα 14-10-2016

Αρ. Πρωτ. 152

                                                                                  Προς

Όλα τα μέλη του Συλλόγου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12-10-2016

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτώβρη 2016 με παρόντα τα  22 από τα 25 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Άλκης Ζαβερδινός, Κυριάκος Κοντούδης, Βαγγέλης Καζάκος, Στεβή Ειρήνη, Γιάννης Ανδρεαδέλλης, Θανάσης Πατουλιάς, Γιώργος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Ντόντος, Σωτήρης Δοξακίδης, Βάντα Αγάκου, Γιώργος Κυριακόπουλος, Χάρης Πνακάς, Φωτεινός Σταύρος, Γεμενετζή Βασιλική, Στασινοπούλου Ιωάννα, Κορκίδου Σωτηρία, Πράσινος Ανδρέας, Μούσιου Αντωνία, Καπόγιαννης Ηλίας, Απόστολος Τσιάμας, Πετάκος Πέτρος, μετά από διαλογική συζήτηση, αφού συζήτησε για τα ζητήματα και τις εξελίξεις, που σχετίζονται με τον «νέο» Οργανισμό της Περιφέρειας και την «αναμόρφωση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών, τα εργασιακά προβλήματα,  τις πολιτιστικές δράσεις – Εκδηλώσεις, τα Οικονομικά κλπ, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις,:

  1. Συμμετέχει στο Συλλαλητήριο τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα  (προσυγκέντρωση 5.30 μ.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος), που διοργανώνουν πάνω από 430 Σωματεία από κάθε κλάδο σε όλη τη χώρα, τις δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, για να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο νόμου σε όλα τα κόμματα της Βουλής (εκτός από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής) και να απαιτήσουμε να συζητηθεί και να γίνει νόμος η κατάργηση των αντεργατικών νόμων των τελευταίων ετών, η υπογραφή  Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών συμβάσεων εργασίας, η κάλυψη των μισθολογικών απωλειών, το «ξεπάγωμα» της μισθολογικής μας εξέλιξης και η πλήρης αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας.
  2. Να δώσει συνέχεια στην παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με άλλα Σωματεία για τη πλήρη μισθολογική και βαθμολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας, για «ξεπάγωμα» των μισθολογικών κλιμακίων μας και τη χορήγηση των μισθολογικών απωλειών μας.
  3. Να συγκαλέσει Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 2 Νοέμβρη, όπου θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα και θα ληφθούν αποφάσεις για παραπέρα κινητοποίηση.
  1. Να συμμετέχει με εκπροσώπους τους συναδέλφους Πανουτσάκου, Ζαβερδινό και Κοντούδη στην 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ, όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις  που θα ανοίξουν νέους δρόμους για το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας, για την ανασύνταξη και την αντεπίθεση του συνδικαλιστικού κινήματος, για νέα άνοδο των αγώνων μας, για να βγούμε στο ξέφωτο χωρίς μνημόνια και αφεντικά, με κίνημα απαλλαγμένο και  χειραφετημένο από την εργοδοσία, το κράτος, τις κυβερνήσεις τους.
  2. Να ζητήσει από την Περιφερειακή Αρχή την ανάκληση όλων των «αυθαίρετων» μετακινήσεων.
  3. Να απαντήσει αρνητικά στην Περιφερειακή Αρχή για συμμετοχή εκπροσώπου του Δ.Σ. στην Ομάδα Διοίκησης έργου για το νέο Οργανισμό Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Αττικής.
  4. Να καλέσει τις Τοπικές Διοικούσες να ενεργοποιηθούν, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου καθώς και την Τοπική Διοικούσα της Δυτικής Αττικής να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παραδοθεί το «Ταμείο Αλληλοβοήθειας» της.
  5. Να προχωρήσει σε συναντήσεις με τους συναδέλφους των Δ/νσεων Οικονομικών, Δ/νσεων Υγείας, αθλητές – αθλήτριες και όσους θα συμμετάσχουν σε ομάδες, καθώς και με τους συναδέλφους μηχανικούς.
  6. Να υπάρξει παρέμβαση για τα τεράστια ζητήματα, που θα προκύψουν με την μεταφορά των αρμοδιοτήτων των ΥΔΕ από 1-1-2017.
  7. Να πραγματοποιηθεί η χρονιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά στο Θέατρο ΑΒΑΚΙΟ, στις 18-12-16, όπου θα παρακολουθήσουν την παράσταση με τίτλο «Το Καπλάνι της Βιτρίνας» της Άλκης Ζέη.
  8. Να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συμμετοχή και του Μουσικού Σχήματος του Συλλόγου μας για την επέτειο του πολυτεχνείου, καθώς και να διερευνηθούν οι παραπέρα δράσεις, που πρότεινε η Πολιτιστική μας Ομάδα.
  9. Να υπάρξει κοινή συμμετοχή στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ της δικιάς ομάδας με την ομάδα της ΔΟΕ και ταυτόχρονα να διερευνηθεί η παραπέρα ποδοσφαιρική δράση των δικών μας συναδέλφων.
  10. Έγινε επίσης ενημέρωση και συζήτηση για τα Οικονομικά – Φορολογικά του ΣΥΠΑ, καθώς και για τα Οικονομικά – Φορολογικά της Ομοσπονδίας. Ενέκρινε επίσης και απολογιστικά τις δαπάνες που έγιναν για τις εκδηλώσεις και τον εξοπλισμό -εκσυγχρονισμό των γραφείων του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ζητά από τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και τις δράσεις του Συλλόγου.

Όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες, εκτός από τις υπ’ αριθμ. 4 και 6.

Τις επόμενες μέρες θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 12-10-2016

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *