Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΕ ΙΔΑΧ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Untitled
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΕ ΙΔΑΧ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα 08-7-2016

Αρ. πρωτ.: 77

 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΔΑΧ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΕ ΙΔΑΧ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με το αίτημα της επιστροφής των ΔΕ ΙΔΑΧ, που πέρασαν το «γολγοθά» της διαθεσιμότητας – κινητικότητας το 2013 (κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) αποφάσισαν να πορευτούν μαζί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και η Επιτροπή, που συστάθηκε από τους συναδέλφους ΙΔΑΧ, που παραβρέθηκαν στη Σύσκεψη που συγκάλεσε στις 6-7-2016 ο ΣΥΠΑ.

Η «βίαιη» μετάταξη των 127 συναδέφων μας σε άλλους φορείς άφησε πίσω της μεγάλα και δυσαναπλήρωτα κενά στις υπηρεσίες, όξυνε την υποστελέχωσή τους. Από τότε δεν έχουν καλυφθεί τα κενά αυτά, παρά τα αιτήματα για πρόσληψη 128 ατόμων, που έχουν υποβληθεί από την Περιφερειακή Αρχή.

127 έμπειροι υπάλληλοι, μεταφέρθηκαν παρά την θέλησή τους σε φορείς που ακόμα και σήμερα τους αντιμετωπίζουν ως «ξένα σώματα», με δυσμενείς επιπτώσεις στη ζωή και την προσωπικότητά τους.

Η μη «αποκατάσταση» των συναδέλφων αυτών αποτελεί στοιχείο της άρνησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να καταργήσει το αντεργατικό οπλοστάσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων. Η «ευελιξία» στην εργασία, η επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, η «απαγόρευση» των προσλήψεων αποτελούν συστατικά στοιχεία των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων στο δημόσιο τομέα.

Διεκδικούμε :

  • Να δοθεί το δικαίωμα σε όσους ΔΕ ΙΔΑΧ μετατάχθηκαν «βίαια» από την Περιφέρεια Αττικής σε άλλους φορείς να επιστρέψουν, όσοι βέβαια το επιθυμούν.
  • Την κάλυψη των μισθολογικών και ασφαλιστικών απωλειών για το διάστημα της αναγκαστικής τους διαθεσιμότητας.

Ζητάμε από την Περιφερειακή Αρχή Αττικής να υιοθετήσει τα αιτήματα αυτά, ως συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ενάντια στην διαθεσιμότητα-κινητικότητα των συναδέλφων αυτών.

Είμαστε αποφασισμένοι να οργανώσουμε τον αγώνα μας για να αναδείξουμε και να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά  την επιστροφή τους.

Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΔΕ ΙΔΑΧ μεταταγμένων συναδέλφων μας, η οποία αποτελείται από τους παρακάτω συναδέλφους:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΟΠΥΥ ΠΕΔΥ ΑΝΑΤ. ΑΘΗΝΑΣ
ΜΠΕΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΤΑΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΚΑΒ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΣΙΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Η επιτροπή αυτή είναι ανοιχτή και θα καλέσει άμεσα μαζί με το Δ.Σ. του ΣΥΠΑ και τους 127 συναδέλφους σε συνάντηση, προκειμένου να οργανώσει τον αγώνα αυτό.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΠΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΕ ΙΔΑΧ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (3)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *