Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ
Untitled
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Οι εργαζόμενοι αθλητές – υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής ξέρουμε καλά πως η ζωή κερδίζεται  με αγώνα, ότι χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και μόχθος για να περπατήσεις το κάθε σου βήμα, για να πετύχεις τον κάθε σου στόχο.

Μπορεί εμείς να καταφέραμε να «κερδίσουμε» την δουλειά μας, νιώθουμε όμως τα προβλήματα των ανέργων, την αγωνία τους για το αύριο, ιδιαίτερα σήμερα που κάθε λαϊκή οικογένεια χτυπιέται από την ανεργία.

Θεωρούμε χρέος μας να ενώσουμε τις φωνές μας με όσους αγωνίζονται ενάντια στην ανεργία, για μέτρα στήριξης των ανέργων, για το δικαίωμα όλων στη σταθερή δουλειά.

          Γι αυτό και στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Δημοτικής Αρχής της Πάτρας να αναδείξει το μεγάλο ζήτημα της ανεργίας, την συλλογική προσπάθεια να κερδηθούν μέτρα προστασίας των ανέργων, με την πορεία ανέργων από την Πάτρα ως την Αθήνα, από τις 2 έως τις 10 Απρίλη 2016.

          Καλούμε όλους τους συναδέλφους της Περιφέρειας να δώσουν το παρόν στις κατά τόπους εκδηλώσεις, να περπατήσουμε μαζί το Σάββατο 9 Απρίλη τη διαδρομή  Μέγαρα – Ελευσίνα και να συμμετέχουμε στην υποδοχή της πορείας την Κυριακή 10 Απρίλη, στις 6.00 μ.μ., στο Σύνταγμα.

 Οι αθλητές της Περιφέρειας Αττικής:

Αναστασιάδης Συμεών

Γεροντή Κυριακή

Καββαδία Τατιάνα

Καρατζαφέρη Ευσταθία-Γαβριέλα

Κουμανταράκης Ευτύχιος

Μηλιδάκης Ιωάννης

Μιχαηλίδης Αχιλλέας

Παυλή Ελίνα

Ρουσσάκη Έλλη

Τσόλτος Αλέξανδρος

ΚΑΛΕΣΜΑ στήριξης -συμμετοχής αθλητών Περιφέρειας Αττικής

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *