Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Untitled
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα 02-02-2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών (σταθμός Μετρό Εθνικής Άμυνας) σε συνέχεια σχετικής Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου (Σ.Υ.Π.Α.), πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων με θέματα την μισθοδοσία και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Η συνεδρίαση άρχισε με την εκλογή προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους τρείς συναδέλφους που έχασαν την ζωή τους τον τελευταίο καιρό και κατόπιν άρχισαν οι ομιλίες των εκπροσώπων των παρατάξεων του Δ.Σ.
Μετά από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των παρατάξεων του Δ.Σ., άνοιξε κατάλογος ομιλητών και τοποθετήθηκαν οι εργαζόμενοι που επιθυμούσαν.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις και προτάσεις μεταξύ των εργαζομένων και ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία τόσο το διεκδικητικό πλαίσιο όσο και τα παρακάτω ψηφίσματα που κατέθεσε η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση:
1) 3ωρη συμβολική κατάληψη (07:00-10:00) των κτιρίων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, την παραμονή (03-02-2016) της Γενικής Απεργίας.
2) Περιφρούρηση των κτιρίων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, την ημέρα της Γενικής Απεργίας (04-02-2016).
3) Να κοινοποιείται από την Δ/νση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων, η περικοπή των ημερών απεργίας από την μισθοδοσία, των εκλεγμένων συνδικαλιστών σε όλα τα επίπεδα του συνδικαλιστικού κινήματος.
4) Κείμενο συμπαράστασης και αγωνιστικής αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα των αγροτών ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Το Προεδρείο

Δοξακίδης Σωτήρης Φωτεινός Σταύρος Κοντούδης Κυριάκος

Το πρακτικό το ενέκριναν τα 2 από τα 3 μέλη του προεδρείου Δοξακίδης Σωτήρης και Κοντούδης Κυριάκος. Το 3ο μέλος του προεδρείου Φωτεινός Σταύρος και η παράταξη Αγωνιστική Συνεργασία διαφώνησε υποστηρίζοντας ότι η συνέλευση δεν είναι έγκυρη και οι αποφάσεις της είναι παράνομες.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 01-02-2016

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *