Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Untitled
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΠΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΣΥΡΘΗ

ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ

Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής στις 11-02-2014 και ύστερα από πολύωρη συζήτηση για τον νέο Οργανισμό, ο περιφερειάρχης μπροστά στον κίνδυνο δυσάρεστων εξελίξεων και πριν ακόμα μπει η πρόταση σε ψήφιση, προχώρησε σε έναν τακτικό ελιγμό και απέσυρε την πρόταση του, προτείνοντας δημοψήφισμα στους εργαζόμενους για να διαμορφωθεί η τελική πρόταση για τον οργανισμό.

Η παρουσία των εργαζομένων στο περιφερειακό συμβούλιο και η ομόφωνη πρόταση του συλλόγου, όπως αποτυπώθηκε στο ψήφισμα της Γ.Σ. που διαβάστηκε από τον κ. Σγουρό στην αρχή της συνεδρίασης, επηρέασαν τις τοποθετήσεις των ομιλητών που στάθηκαν κριτικά απέναντι στις σκοπιμότητες της περιφερειακής αρχής και την βιασύνη της να περάσει ο νέος οργανισμός.

Η τροπή του περιφερειακού συμβουλίου μας δείχνει πως ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε και επηρεάζουμε τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν. Το ζήτημα του οργανισμού δεν έχει λήξει, αλλά κάναμε μια σημαντική αρχή και συνεχίζουμε.

Υπό το πρίσμα των νέων αυτών εξελίξεων, το ΔΣ του Συλλόγου προσανατολίζεται σε έκτακτη συνεδρίαση στις 18-02-1014 για εκτίμηση της νέας κατάστασης.

Ο πρόεδρος                                   Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ           ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *