Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
oloniktia_13_05
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
Στοιχεία συλλόγου υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

                                                  Αθήνα  11- 5 -2024

                                           Αρ. Πρωτ.: 98

 

Δευτέρα 13 Μάη στις 8μμ στα Προπύλαια

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΤΗΣ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία που έχουν πάρει οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας ενάντια στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, διοργανώνοντας ολονύκτια διαμαρτυρία, τη Δευτέρα 13 Μάη μπροστά από την Πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια.

Ενώνουμε τη φωνή μας και με τα Σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που απευθύνουν κάλεσμα στήριξης και συμμετοχής της πρωτοβουλίας αυτής.

Δεν μπορεί κανένας εργαζόμενος να μην παίρνει θέση απέναντι στη γενοκτονία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού που διεξάγεται από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. Δεν μπορεί κανείς να γυρίσει το βλέμμα του μακριά από τη σφαγή χιλιάδων μικρών παιδιών, από τη χρησιμοποίηση της ανθρωπιστικής βοήθειας ως παγίδα για τις ζωές των κατατρεγμένων. Δεν μπορούμε να μην αντιδράσουμε στην κορύφωση του αιματοκυλίσματος του παλαιστινιακού λαού που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Ράφα.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μπλέκει τη χώρα μας ολοένα και πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς «ιερούς» σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και ΕΕ, που κάνει πλάτες στο κράτος του Ισραήλ, έχοντας συνεργούς στο έγκλημα που διεξάγεται, τα κόμματα που υμνούν την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Μαζί έχουν κάνει «ομερτά». Την ίδια ώρα που έλληνες στρατιωτικοί έχουν σταλθεί να πολεμήσουν εκτός συνόρων, στην Ερυθρά θάλασσα για τα συμφέροντα και την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων και του ναυτιλιακού κεφαλαίου.

Οι φοιτητές οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί από τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, μέχρι τα πανεπιστήμια της Ευρώπης, δείχνουν με τη δράση τους ότι δεν ανέχονται να συνεχιστεί άλλο η σφαγή του παλαιστινιακού λαού, απαιτούν να σταματήσει τώρα η γενοκτονία καθώς και οποιαδήποτε συνεργασία των πανεπιστημίων τους με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βρεθούμε μαζί με τους φοιτητές στα Προπύλαια, τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 8μμ. Ενώνουμε τις φωνές μας, μαζί τους, για «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

  • Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και να αποχωρήσουν τα Ισραηλινά στρατεύματα από την Λωρίδα της Γάζας.
  • Να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.
  • Καμία στήριξη του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ.
  • Απεμπλοκή από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές συγκρούσεις.
  • Κανένας στρατιωτικός έξω από τα σύνορα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ύδρα”.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *