Άρθρα & Κατηγορίες
Εγγραφή στον σύλλογο
ΑΦΙΣΕΣ
VIDEO
Ακολουθήστε τον Σύλλογο
/
/
/
/
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Untitled
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αθήνα 18-09-2014
Αριθμός πρωτ.: 102

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ. Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στην 19η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που έχει πρώτο θέμα για συζήτηση την διαδικασία αξιολόγησης του προσωπικού των δημόσιων Υπηρεσιών με βάση τις διατάξεις του Ν. 4281/2014 όπως ισχύει, ύστερα από αίτημα του συλλόγου ώστε με απόφαση του να δώσει εντολή στην Περιφερειάρχη και τους Υπηρεσιακούς παράγοντες (Γενικούς Διευθυντές κλπ) να μην προχωρήσουν στην έκδοση αποφάσεων επιμερισμού των ανώτατων ποσοστών ανά κλίμακα βαθμολόγησης, να μην βαθμολογήσουν και να μην προωθήσουν κάθε σχετική διαδικασία.

Ανεξάρτητα από τις τελευταίες εξελίξεις, σε αναμονή της απόφασης της παραπάνω συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και μέχρι την σύγκλιση έκτακτης Γ. Σ., ισχύουν όλες οι αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων, που πρέπει να τις στηρίξουμε αποφασιστικά και με κάθε τρόπο.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τρίτη 23-09-2014 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε Παπάγου, στάση μετρό «Εθνική Άμυνα»)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                           Ο γενικός γραμματέας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ              ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΔΣ_ΓΙΑ_ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ__140919

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *